Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-08-03 15:33:51)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis
60 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust, üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine.

Registreeriti viis liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 337 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks inimene. Tuvastati üks viisaeeskirja rikkumine. Esitati neli varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

2. augustil teatati, et Kristiines Kotka tänaval asuvas korteris lõi 24-aastane mees 28-aastast naist ning tekitas temale valu.

Juhtum piiril

1. augustil saabus Kiievist Tallinna Lennujaama Aserbaidžaani Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

2. augusti hommikul avastati, et Tartus Anne tänava eramust varastati lukustatud sinist värvi Merida jalgratas. Kahju on 250 eurot.

2. augustil teatati politseile, et möödunud nädalavahetusel varastati Tartu kesklinnas Turu tänava kandis liikunud 25-aastaselt mehelt musta värvi Samsungi mobiiltelefon. Kahju on 250 eurot.

Valgamaa

Avaliku korra raske rikkumine

2.augusti hilisõhtul sai politsei teate Valga linnas Laia tänava ettevõtte territooriumile sisenenud meestest, kes ähvardasid seal viibinud omanikke ning lõhkusid õuel seisnud sõidukeid. Sündmuskohale saabunud korrakaitsjad tabasid kirjeldustele vastavad isikud ettevõtte lähistelt. Asjaolude selgitamisel käitusid isikud korrakaitsjate suhtes agressiivselt ja provotseerivalt, mistõttu viidi 6 seltskonnas viibinud meest täiendavaks kontrolliks jaoskonda. Vahejuhtumi asjaolusid ja põhjustatud kahju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Juhtumid piiril

2. augustil avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõidukeid kontrollides kahest Venemaa numbrimärgiga sõiduautost antiradarid, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud. Juhte teavitati Eestis kehtivast nõudest, mispeale loobusid juhid vabatahtlikult keelatud seadmest ning jätkasid oma teekonda sihtkohta.

2. augustil avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki sisenevaid sõidukeid kontrollides, et kahel Venemaa numbrimärgiga sõiduauto esiklaasil on mitmeid läbivaid ning nähtavust oluliselt raskendavad mõrad. Piirivalvurid tõkestasid masinate piiriületuse ning need suunati vigade kõrvaldamiseks tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

1. augustil teatati, et Viru-Nigula vallas Letipea külas asuva talu paadisilla juurest varastati paadimootorid Yamaha ja Mercury. Kahju on 3917 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus

2. augustil teatati, et Kohtla-Järvel Tuuslari tänavale pargitud sõiduautost varastati kohver kalastustarvetega. Kahju on 485 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

2. augustil teatati politseile, et Pärnus Vana-Sauga tänaval asuvas elamus lõid kaks meest neile tuttavat 42-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 03.08.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.