Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-08-01 14:29:30)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 43 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 30 vargust (kuus eluruumidest, kolm sõidukitest), kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist.

Registreeriti üheksa liiklusõnnetust, milles sai vigastada 10 inimest. Tabati 11 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 243 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

31. juulil teatati, et Kesklinnas Narva maanteel asuvas korteris lõi 31-aastane mees 41-aastast meest ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

31. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Telliskivi tänaval varastati seisnud autost arvuti ja isiklikke esemeid. Esialgne kahju koos varguse ja lõhkumisega on 2000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

31. juulil teatati, et Peetri alevikus Kuma teel lõi 37-aastane mees 39-aastast meest ning tekitas temale valu.

Juhtumid piiril

31. juulil saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Mees lahkus tagasi Moskvasse.

31. juulil saabus Peterburist Tallinna Lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta lahkus tagasi Peterburi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

31. juulil teatati politseile, et Elvas Raudsepa tänaval seikluspargis on püütud läbi lõigata õhusõidutrossi. Trossi vigastused avastati hooldustööde käigus. Kahju on umbes 5000 eurot.

Vargused

31. juulil teatati politseile, et Tartus Vahi tänaval siseneti esialgsetel andmetel lahtise rõduukse kaudu korterisse ning varastati rahakott koos dokumentide ja rahaga. Kahju on selgitamisel.

31. juulil laekus politseile teade, et Tartus Anne tänaval maja juurest varastati jalgratas Author. Kahju on umbes 250 eurot.

31. juulil teatati politseile, et Luunja vallas Kavastu sadama aiaga suletud territooriumilt on varastatud paadimootor Yamaha. Kahju on umbes 1500 eurot.

Juhtumid piiril

31. juulil kella 13 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõiduautot Volkswagen Passat ning avastasid, et selle tuuleklaasis on mõrad, numbrituli, seisupidur ja helisignaaliseade ei tööta. Sõidukil ei lubatud Eestisse siseneda, kuna see ei olnud tehniliselt korras ning masin suunati tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimine

31. juulil teatati, et Narvas Tallinna maanteel rünnati 62-aastast meest ning talt rööviti mobiiltelefon HTC, dokumendid ja pangakaart. Kahju on 100 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

31. juulil teatati, et Narvas Joala tänaval asuvas korteris ründas 47-aastast naist tema endine abikaasa. Politsei pidas 47-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

31. juulil teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris tõugati 62-aastast meest. Mees kukkus ja sai viga. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 50-aastase mehe.

Vargused

31. juulil teatati, et Kohtla-Järvel Keskalleel asuva korterelamu trepikojast varastati jalgratas Trek. Kahju on 430 eurot.

31. juulil teatati, et Vaivara vallas Sõtke külas asuvast suvilast varastati tööriistad, jahinuga ja voodipesu. Kahju on 330 eurot. Naabersuvilast varastati tööriistad. Kahju on 311 eurot.

31. juulil teatati, et Narvas Rakvere tänaval asuvast korterist varastati sülearvuti Dell ja mobiiltelefon Sony. Kahju on 300 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

31. juulil teatati politseile, et Pärnus Rüütli tänaval asuvas hotellis lõi 45-aastane mees enda 33-aastast abikaasat.

Saaremaa

Vargus

30. juulil varastati Lääne-Saare vallas Sikassaare külas asuvast hoovist kaks jalgratast ja erinevaid riideesemeid. Vargusega tekitati varalist kahju 835 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.


Allikas: PPA 1.8.17 teadaanne

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.