Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kuivatame talvevarusid – vaata, kuidas teha seda kavalalt ja moodsalt! (2017-07-31 08:50:26)


Kuivatamise ehk dehüdreerimise mõte on ikka selles, et toidust eraldatakse niiskus, mis tagab selle pika säilivuse. Et säiliksid nii värvus, maitseomadused kui ka vitamiinid, siis ei peaks kuivatustemperatuur olema rohkem kui 45 kraadi.

Edasi saab lugeda siit...

Allikas: Õhtuleht.ee

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.