Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kuivatame talvevarusid – vaata, kuidas teha seda kavalalt ja moodsalt! (2017-07-31 08:50:26)


Kuivatamise ehk dehüdreerimise mõte on ikka selles, et toidust eraldatakse niiskus, mis tagab selle pika säilivuse. Et säiliksid nii värvus, maitseomadused kui ka vitamiinid, siis ei peaks kuivatustemperatuur olema rohkem kui 45 kraadi.

Edasi saab lugeda siit...

Allikas: Õhtuleht.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.