Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lõuna prefektuuri ööpäevainfo (2017-07-28 20:32:17)
 

Jõgevamaa

Vargus

27. juulil avastati, et Saare vallas Koseveski külas on talumaja õuelt varastatud kollast värvi korpusega halumasin Texas. Kahju on umbes 250 eurot.

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et 25. juulil varastati Tartus Sõbra tänaval mänguväljakul käekotist mobiiltelefon iPhone. Kahju on 390 eurot.

25. juulil avastati, et Tartus Vanemuise tänaval trepikojast on varastatud raudtoru külge lukustatud beeži värvi jalgratas Kross Classico. Kahju on umbes 250 eurot.

27. juuli öösel varastati Tartus Raatuse tänaval meelelahutusasutusest sinist värvi mobiiltelefon Honor. Kahju on 339 eurot.

Juhtumid piiril

27. juulil viisid Lõuna prefektuuri piirivalvurid koos Läti kolleegidega Võrumaal läbi ühisreidi kontrollimaks ebaseaduslikult riigis viibivaid välismaalasi. Ühtki rikkumist ei tuvastatud.

27. juulil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Nissanit, mille esiklaasile oli kinnitatud antiradar. Juhti teavitati, et sellise seadme omamine ja kasutamine Eestis on keelatud. Samasugune seade leiti ka Volkswagenist, mida juhtinud Venemaa kodanik kõrvaldas seadme vabatahtlikult ise oma autost ja sai loa siseneda Eestisse.

27. juulil kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Volvot ning avastasid, et haagise kolm rehvi on tugevalt kahjustunud. Sõiduk jäeti piiripunkti parklasse, kuni juht ohtlikult katkised rehvid välja vahetab.


Allikas: PPA Lõuna prefektuuri 28.7.2017 pressiteade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.