Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Mootorrattaga kihutanud mees sai karistuseks aresti (2017-07-28 09:26:45)
 

Tartumaal ligi 200 km/h kihutanud mootorratturile mõisteti karistuseks 15-päevane arest ning lisaks võeti mehelt pooleks aastaks sõiduki juhtimise õigus.

Üleeile, 25. juuli õhtul fikseeris Tartumaal patrullinud motopolitseinik ühe kihutava mootorratta kiiruseks 199 km/h, kuigi antud teelõigul on piirkiirus 90 kilomeetrit tunnis. Nähes enda taga sõitmas vilkurite ja sireeniga peatumismärguannet andvat motopolitseinikku, jäi kihutaja seisma. Ta peeti kinni ja viidi arestimajja kohut ootama.

Täna toimunud istungil määras kohus mehele karistuseks 15-päevase aresti ning võttis talt sõiduki juhtimise õiguse pooleks aastaks. "Kirjeldades kohtusaalis tagajärgi, mis sellisel kiirusel mootorrattaga õnnetusse sattudes kaasnevad, jõudis mootorrattur mõtetes oma naise ja kahe lapseni. Ta kahetses oma tegu ja mõistis, et kiire kohalejõudmisel asemel on kordades tähtsam jõuda oma naise ja laste juurde koju tervena," rääkis kohtus politseid esindanud vanemkomissar Vallo Tõnuvere.

Tänavu on politsei Eestis tabanud 170 sõidukijuhti, kes ületasid lubatud piirkiirust ulatuslikult ehk enam kui 60 km/h. Kui sõidukijuht ületab lubatud suurimat sõidukiirust üle 60 km/h, näeb liiklusseadus karistusena ette kuni 1200-eurost rahatrahvi, aresti või sõiduki juhtimisõiguse ära võtmist kuni kaheks aastaks.


Allikas: PPA Lõuna prefektuuri 27.07.2017 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.