Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-07-28 09:26:14)
 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 71 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas viis avaliku korra rikkumist, kaks röövimist, 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust. Kaheksas liiklusõnnetuses sai vigastada üheksa inimest. Tabati 5 alkoholi- ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 278 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu, tuvastati üks viisaeeskirja rikkumine ning üks piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine

26. juulil teatati, et Õismäel asuva kaupluse turvatöötajat ähvardas kaupluse klient granaaditaolise esemega ning lahkus poest kolme pudeli alkoholiga. Kahtlustatavana peeti Tallinna kesklinnas kinni 22-aastane mees, kes viidi asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda. Mehe taskust leiti granaaditaoline ese, mis osutus õppegranaadiks.

Kehalised väärkohtlemised

26. juulil teatati, et Nõmmel Raudtee tänaval asuvas majas lõi 58-aastane mees 67-aastast naist ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

26. juulil teatati, et Kesklinnas Luha tänaval toimus naabritevaheline konflikt, kus 26-aastane naine sai kergemaid vigastusi.

Avaliku korra rasked rikkumised

26. juulil teatati, et Kesklinnas Tondi tänaval asuvas parkas toimus konflikt 23- aastase mehe ja 44-aastase naise vahel.

26. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval lõi tundmatu mees terava esemega 46-aastast meest ning tekitas talle kehavigastusi.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. juulil teatati, et Maardu linnas Veeru tänaval asuvas korteris tekitas füüsilist valu 38-aastane mees 34-aastasele naisele.

Juhtum piiril

26. juulil kontrolliti Tallinna piiripunktis lennureisiga Istanbulist saabunud 1974. aastal sündinud Türgi Vabariigi kodanikku, kelle reisieesmärk ei vastanud viisa taotluses esitatud infole, milleks oli turism. Talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Mees paigutati lennujaama Non-Schengeni alale ootama võimalust tagasilennuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul ei laekunud Lõuna prefektuurile teateid olulisematest kuritegudest.

Juhtumid piiril

26. juulil avastasid piirivalvurid Värska vallas piiritähise lähistel ühe inimese liikumise. Antud piirkond jääb Venemaa territooriumile, mistõttu on seda teelõiku lubatud läbida üksnes sõidukiga ja peatumata, mitte jalgsi. Sesniki külas peeti mees kinni ning selgitati, et tegu on turistiga Saksamaalt. Mehele määrati piirirežiimi rikkumise eest rahatrahv 200 eurot.

26. juulil kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel Pakistani Islamivabariigi kodanikku, 48-aastast meest, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 54 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Mehele määrati rahatrahv ning tal lubati riigist lahkuda.

26. juulil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõiduautosid Nissan, Mazda ja BMW, millest avastati antiradarid, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Tööõnnetus

26. juulil kella 8.15 ajal juhtus tööõnnetus Kohtla-Järvel Uus-Tehase tänaval asuvas ettevõttes, kus sai raske tervisekahjustuse 29-aastane mees. Kannatanu toimetati haiglasse. Politsei alustas kriminaalmenetluse KarS § 197 lg.1 tunnustel (töötervishoiu- või tööohutusnõuete eiramine, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud raske tervisekahjustus).

Röövimine

26. juulil teatati, et Jõhvis Narva maanteel asuvas kaupluses rööviti 46-aastast meest relvataolise esemega ähvardades. Merelt rööviti sularaha summas 50 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

26. juulil teatati, et Kohtla-Järvel Aruserva tänaval asuvas korteris ründas 49-aastast naist tema abikaasa, 57-aastane mees. Kiirabi osutas kannatanule esmaabi.

26. juulil teatati, et Narvas P. Kerese tänaval asuvas korteris lõi 19-aastast noormees tema isa. Politsei pidas 49-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

26. juulil teatati, et Sillamäel aiandusühistus Sputnik asuvast suvilast varastati murutrimmer. Kahju on 300 eurot.

Juhtumid piiril

26. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1955. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

26. juulil teatati politseile, et Pärnus Aisa tänava hoovist on varastatud roller, sõiduauto Škoda süütevõti ja muid esemeid. Vargusega tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

26. juulil teatati politseile, et Pärnus Riia maanteel asuvast poest on asjade hoiukapi pealt varastatud isikutunnistus, pangakaart ja rahakott, milles oli sularaha 270 eurot. Vargusega tekitati varalist kahju 290 eurot.


Allikas: PPA 27.07.2017 pressiteade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.