Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pärlseljal selgitatakse välja Pritsumees 2017 (2017-07-27 12:05:40)
 

Täna, 27. juulil toimub Pärnumaal Varbla vallas Pärlselja Puhkekeskuses iga-aastane päästjate mõõduvõtt Pritsumees 2017.

Võistluste käigus selgitatakse välja üleriiklikult tugevaimad võistlejad päästealal nii individuaalselt kui ka võistkondlikult. Sportlik ja sõbralik võistlus annab võimaluse oma võimed proovile panna nii meestel kui naistel ning pakub pealtvaatajatele põnevat vaatemängu. Võistlus on analoog rahvusvahelisele ja tunnustatud võistlusele Toughest Firefighter A´Live.

Võisteldakse neljal klassikalisel alal, vooliku, elupääste ja torni harjutus ning päästja takistusjooks. Kõik võistlusalad imiteerivad päästjate tavapärast tööd ning annavad suurepärase ülevaate kõrvaltvaatajale, millega ning millistes tingimustes peavad päästjad oma töös lisaks tulekahju kustutamisele hakkama saama. Ära ei saa siinkohal unustada ka kiirust, millega neid ülesandeid täita tuleb, sest nii nagu võistlustel on ka tavaelus aeg päästjate suurim vaenlane.

Oma võistlussoovist on korraldusmeeskonnale teada andnud ligi 40 inimest, sealhulgas ka kaks naist. Esimesed võistlejad astuvad võistlustulle kell 12.

Pritsumehe võistlus toimub Eestis 19-ndat korda. Eelmisel aastal võitis individuaalselt Tõrva komando pealik Alor Kasepõld, kes on seda tiitlit kandnud juba neli aastat järjest. Tänagi teeb ta võistlustel kaasa.

Võistluste tulemusi saab jälgida http://my4.raceresult.com/75801/participants?lang=en#0_B1A337


Allikas: Päästeameti 27.07.2017 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.