Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Sisseastumine Luua Metsanduskooli (2017-07-20 08:44:50)


Kindlasti olete pannud tähele, et viimasel ajal on olnud tulipunktis mitmed puittaimedega, eriti suurte puudega seotud teemad. Ebaõigete puuhooldusvõtete rakendamise tõttu on tihti kannatanud ka hooldustöid tegevate firmade maine. Kui palju ja kas tohib puid lõigata? Kuidas lõigata? Kes tohiks lõigata ja kes mitte? Kuidas käituvad ekspluatatsiooni (tallamise, kaevamise jms) käigus puujuured? Kuidas inimene oma tegevusega, näiteks trimmerdamise või ehitusega puid kahjustab ning kuidas neid kahjustusi vältida? Kui puuhooldustöid ostetakse sisse, siis kuidas formuleerida hanketingimusi? Need ja paljud teised küsimused vajavad paljudes ettevõtetes lahendamist. Kui Teil on ette tulnud sarnaseid küsimusi ja probleeme, siis võib lahenduseks olla Teie töötajate või ka koostööpartnerite kvalifikatsioonitaseme tõstmine. Selleks pakub Luua Metsanduskool võimalust omandada arboristi kutse.

Sageli on vaja määrata ka varasemalt olemas oleva puittaimestiku sanitaarset seisundit, väärtusklassi ning võimalikke asendusistutusi või anda puude majandamissoovitusi. Selleks pakume Teile puittaimestiku hindaja jätkuõpet.

Õppima on oodatud eelnevalt arboristi, metsanduse, maastikuarhitektuuri ja maastikuehituse eriala lõpetanud (vähemalt 4. taseme õpe). Õppima asumise eelduseks on baasteadmised puittaimede tundmises. Sisseastumisel tuleb selle tõendamiseks sooritada puittaimede liikide tundmise test.

Õppetöö kestab 1 aasta ning on korraldatud kuus korra toimuvate õppesessioonidena. Puittaimede inventeerija õppekava kogumahus edukas läbimine, sealhulgas lõputööna inventeerimisaruande koostamine ja kaitsmine, annab võimaluse taotleda meisterarboristi tase V puittaimede hindaja osakutset.

Kui leiate, et see koolitus avardab Teie võimalusi ning tõstab Teie konkurentsivõimet, siis ootame avaldusi kuni 16. augustini; vastuvõtutest on 17. augustil. Lisainfot saate aadressilt http://luua.kovtp.ee/tule-oppima, õppida saab põhitööd katkestamata, keskmiselt 1 kord kuus toimuvatel õppesessioonidel ning õpe on tasuta!

Kõigile võimalikele täiendavatele küsimustele saate vastused, kui saadate need meiliaadressile vastuvott@luua.ee.

Lugupidamisega

Teie Luua Metsanduskool

Allikas: Luua Metsanduskooli teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.