Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-07-13 18:20:13)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 71 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 23 varavastast kuritegu, millest 19 vargust (eluruumidest 4). Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga 5 inimest. Tabati 14 alkoholijoobes autojuhti. Registreeriti 235 väärtegu
, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületus ning piiril väljastati 2 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

12. juulil teatati, et Mustamäel Kadaka teel lõi seni tuvastamata mees 63-aastast meest ning tekitas talle valu.

12. juulil teatati, et Mustamäel J. Sütiste teel asuvas korteris lõi 74-aastane mees 36-aastast naist ning tekitas naisele valu.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

10. juulil avastati, et Pajusi vallas Pisisaare külas varastati korterisse peidetud ümbrikust 700 eurot sularaha.

Tartumaa

Vargus

13. juuli öösel lõhuti Tartus Kastani tänaval hosteli vastuvõtuleti juures kapiuks ja varastati kassasahtel sularahaga. Kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 12. juuli päeval haaras 51-aastane mees Suure-Jaani vallas Vastemõisa külas talumaja juures tüli käigus 43-aastasel elukaaslasel kõrist ja tegi talle haiget. Naine arstiabi ei vajanud.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. juuli õhtul teatati, et Võru vallas Meegomäe külas lõi 69-aastane mees 55-aastast naist, kes sai viga.

Juhtumid piiril

12. juunil avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis neljast sõidukist Eestis keelatud antiradarid. Sõidukijuhid viskasid seadmed vabatahtlikult ära.

12. juulil kell 13.15 avastasid piirivalvurid Lämmijärvel ajutise kontrolljoone ebaseaduslik ületuse mootorpaadiga Eestist Venemaale ja tagasi ning siis uuesti Venemaa Föderatsiooni. Kell 13.33 pidas Venemaa Föderatsiooni piirivalve paadis olnud kaks inimest kinni ja viis menetlustoiminguteks kordonisse. Sama päeva õhtul anti Lämmijärvel kinni peetud 33-aastane mees ja 29-aastane naine üle Eesti piirivalvuritele.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

11. juulil lõi Türil Staadioni tänaval asuvas majas 39-aastane mees 60-aastast naist, kes sai viga.

Pärnumaa

Vargused

10. juulil varastas seni tuvastamata isik Pärnu välisturult 23-aastase naise rahakoti, milles oli 590 eurot sularaha, juhiluba ja pangakaart. Kahju on 600 eurot.

8. juulil varastati Pärnus Õhtu tänaval asuvalt lavalt DJ-meediamängija ja transpordikast. Kahju on 1300 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

12. juulil teatati politseile, et Vaivara vallas Olginas on sisse murtud garaažiboksidesse ja varastatud keevitusaparaat, kaks krossimootorratast, kummipaat, murutraktor ning muud vara. Kahju on 10 950 eurot.

Juhtumid piiril

12. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale Leedu Vabariigi registreerimismärgiga sõiduauto Land Rover Freelander, mille roolis oli 1977. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik. Isik esitas juhtimisõiguse tõestamiseks võltsimistunnustega juhiloa. Sõiduk paigutati piiripunkti territooriumile hoiule ja juhtunu kohta alustati kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb võltsitud tähtsa isikliku dokumendi hankimist ja kasutamist.

12. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1955. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 13.07.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.