Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Päästeamet: Eestit külastab Leedu Päästeameti juht (2017-07-13 11:27:26)

13.-14. juulini külastab Eesti Päästeametit Leedu Päästeameti juht Kęstutis Lukošius. Tegu on sel aastal esimese sisulise kohtumisega kahe päästealase organisatsiooni juhtkonna vahel, Kęstutis Lukošius alustas Leedu päästeameti juhtimist aasta alguses. Kohtumise eesmärgiks on tutvustada Leedu kolleegidele Eesti Päästeameti ülesehitust, strateegiat ja eri valdkondade toimimise põhimõtteid. Päästeameti peadirektori Kuno Tammearu sõnul on Leedu juhi soov meie kogemustest õppida tunnustuseks Eesti Päästeameti tööle. "Oleme ka varem jaganud oma teadmisi kolleegidega naaberriikidest, näiteks on Soome kolleegid käinud õppimas meie teenuspõhise juhtimise ja mõõdikutesüsteemi kogemusest. Lätist, Moldaaviast ja mitmetest teistest riikidest on käidud tutvumas meie õnnetuste ennetamise mudeliga, " sõnas Kuno Tammearu.

Kohtumisel keskendutakse valdkondadest eelkõige ennetustööle, hädaolukordadeks valmisolekule ja päästetööde korraldamisele. Viimane tähendab ka kutseliste päästekomandode võrgustiku ja vabatahtlike kaasamise võimaluste tutvustamist Eesti Päästeameti näitel. "Omavaheline koostöö Eesti ja Leedu ametite vahel on traditsiooniliselt olnud tihe ning plaanis on seda veelgi arendada," lisas Kuno Tammearu.

Leedu delegatsiooni soovil külastatakse Lasnamäe kutselist päästekomandot ja Pärnu-Jaagupi vabatahtliku komandot.

Allikas: Päästeameti 13.07.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.