Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-07-12 23:38:59)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 46 varavastast kuritegu, millest 2 röövimist ja 31 vargust. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga 5 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes autojuhti. Registreeriti 333 väärtegu ja 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine. Piiril väljastati 4 sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja 1 inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

11. juulil teatati, et Kesklinnas Liivalaia tänaval asuvas korteris lõi 28-aastane mees 21-aastast naist ning tekitas talle kergemaid vigastusi.

11. juulil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvas korteris toimus konflikt 27-aastase mehe ja 18-aastase naise vahel, mille käigus sai naine kergemaid vigastusi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

 

Omavoliline sissetung

10. juulil teatati politseile, et Valgjärve vallas siseneti omavoliliselt eramusse, kust varastati mitu pudelit alkoholi. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Omavoliline sissetung

10. juulil teatati politseile, et Elvas Tuletõrje tänaval tungiti omavoliliselt ühte korterisse, kust varastati 50 eurot.

Juhtumid piiril

11. juulil kella 17.50 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Mercedest, millest avastati antiradar. Autoroolis olnud naisele selgitati Eestis kehtivat seadust, mispeale viskas juht seadme vabatahtlikult ära ning sai loa Eestisse sisenemiseks.

11. juulil kella 19.45 ajal pukseeris piirivalve kaatripatrull Lämmijärvel kütuse lõppemise tõttu hätta sattunud kaatri Laaksaare sadamasse. Paati juhtinud 42-aastasel mehel tuvastasid piirivalvurid lubatust suurema alkoholijoobe, mistõttu alustati tema suhtes menetlust.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

4. juulil varastati aknaklaasi eemaldamise teel Nõva vallas Variku külas asuvast suvilast hõbelusikaid. Vargusega tekitati varalist kahju 330 eurot.

Pärnumaa

Vargus

11. juulil teatati politseile, et Pärnus asuvast hotellist varastati lukustamata seifist sularaha ning erinevate isikute dokumendid. Esialgne tekitatud kahju on 700 eurot.

Röövimine

11. juulil teatati politseile, et Tõstamaa vallas ähvardas alkoholijoobe tunnustega 59-aastane mees poemüüjat ning varastas poest alkoholi. Mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimine

11. juulil teatati, et Narvas A. Puškini tänaval tungiti kallale 53-aastasele mehele ning rööviti mobiiltelefon Nokia ja sularaha. Kahju on 35 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

11. juulil teatati, et Kohtla-Järvel Keskalleel asuvas meelelahutusasutuses tungiti kallale 24-aastasele naisele.

Vargused

11. juulil teatati, et Kohtla-Järvel L. Koidula tänaval asuvast korterist varastati gaasiboiler Baxi, kolm radiaatorit, torud ja köögielektroonikat. Kahju on selgitamisel.

11. juulil teatati, et Vaivara vallas Tõrvajõe külas tungiti sisse eramaja kõrvalhoonesse ning varastati ehitusmaterjale. Kahju on 1500 eurot.

Juhtumid piiril

11. juulil saabus mootorrattaga Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1984. aastal sündinud Hiina Rahvavabariigi kodanik, kes osutas kontrollimiseks võltsitud Hiina juhiload. Isiku asjade läbivaatusel leiti ka võltsitud Filipiini Vabariigi juhiload. Mõlemad dokumendid võeti hoiule, isikul lubati riiki siseneda. Narva politseijaoskonna patrullpolitseinikud kõrvaldasid mehe juhtimiselt. Mees kutsus mootorrattale järgi puksiiri.

11. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale1983. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik oli oma viisa lubatud piires Schengeni territooriumil juba viibinud. Piiril väljastati sisenemiskeeld.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.07.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.