Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-07-05 16:39:20)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 36 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust (kolm eluruumidest ja üks sõidukist) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine.

Viies inimvigastustega liiklusõnnetuses sai vigastada viis inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes juhti. Registreeriti 216 väärtegu.

Piiril väljastati seitse sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

4. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Kungla tänaval asuvast autost varastati erinevaid esemeid ja kütust. Kahju on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 2. juulit varastati Vara vallas Särgla külas murutrimmer Solo, metallidetektor Garrett, detektori otsimispea Tornado ACE ja alumiiniumist aiakäru. Kahju on umbes 500 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

4. juuli õhtul läks Viljandis Jakobsoni tänaval maja ees 15aastane noormees kallale 14aastasele tüdrukule. Konflikti sekkus lähistel olnud 22aastane mees, kes lükkas noormehe pikali. Noormees sai kukkudes viga ja ta viidi haiglasse kontrolli. Tüdruk arstiabi ei vajanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Juhtumid piiril

4. juulil päeval kontrollisid piirivalvurid Koidula maanteepiiripunkti saabunud Volskwagenit, mille esiklaasist avastati mitu mõra, samuti ei töötanud ohutuled. Sõidukil keelati sisenemine Eestisse ja see suunati tagasi Venemaale, kuni vead on kõrvaldatud.

4. juulil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõidukit Lexus, mille juhiistme alt avastati tsiviilkäibes keelatud kumminui. Juhtumi uurimiseks alustati menetlust.

4. juulil kella 19.30 paiku pidasid piirivalvurid Värska vallas piiriäärsel alal kontrollimiseks kinni Volkswageni, mille roolis oli 13aastane poiss. Ta kõrvaldati juhtimiselt.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. juulil teatati, et Jõhvis Hariduse tänaval asuva kortermaja juures lükkas 86-aastast naist tundmatu meesterahvas, tekitades naisele valu ja kehavigastusi.

Vargused

4. juulil teatati, et Kohtla-Järvel Sinivoore tänaval asuva kortermaja trepikojast varastati jalgratas. Kahju on 250 eurot.

4. juulil teatati, et Narvas Uusküla tänaval asuva kortermaja keldriboksist varastati jalgratas Mongoose, perforaator Skill, lihvmasin Metabo ja tikksaag. Kahju on 805 eurot.

4. juulil teatati, et Vaivara vallas Laagna külas asuvast talust varastati muruniiduk, kaks murutrimmerit, mootorsaag ja muid esemeid. Kahju kokku on 1220 eurot.

Juhtumid piiril

4. juulil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1996. aastal sündinud Usbekistani Vabariigi kodanik ning 1981. aastal, 1991. aastal ja 1995. aastal sündinud Kasahstani Vabariigi kodanikud, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikutel puudusid piisavad rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

4. juulil varastati Haapsalus Haava tänaval asuvast garaažist kaks krossimootorratast KTM. Vargusega tekitati varalist kahju 5065 eurot.

Omavoliline sissetung

4. juulil teatati politseile, et Nõva vallas asuvasse majja on sissemurtud. Sealt varastati toiduaineid. Kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 05.07.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.