Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-06-22 16:36:49)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 99 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas 41 teadet varavastastest kuritegudest, sh üks röövimine, 32 vargust (eluruumidest 3, sõidukitest 3) ja üks teade sõidukivargusest ja omavolilisest kasutamisest. Registreeriti 8 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus kaks. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 12. Väärtegusid registreeriti 263. Registreeriti viis piirilt väljastatud sisenemiskeeldu ja üks Eestist väljasaadetud isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

21. juunil teatati, et 16-aastane noormees lõi Nõmmel Teelise tänava asuvas korteris 50-aastast meest ning tekitas talle valu.

Harjumaa

Harjumaal olulisi teateid ei registreeritud

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

Ööl vastu 21. juunit varastati Rannu vallas Ervu külas ühe talumaja aiast murutraktor Husqvarna ning teise maja juurest lukustamata puukuurist kollane murutraktor Yard Man. Kahju on selgitamisel.

21. juuni õhtul laekus politseile teade, et Tartus Turu tänaval kaupluse kassast varastati 220 eurot.

Valgamaa

Vargus

Ööl vastu 22. juunit murti Valgas Raja tänaval sisse ehitussoojakusse ning varastati erinevaid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

21. juunil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestisse siseneval suunal haagisega veokit MAN. Piirivalvurid selgitasid, et veoki esituled ei põle, kabiin on kõver, sõidumeeriku impulsianduriplomm puudub ja haagisel ei tööta pidurituled. Autojuhile tehti hoiatus ning tal ei lubatud Eestisse siseneda. Ta läks tagasi Venemaale.

21. juunil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõiduautot Opel, mida juhtis Läti kodanik. Sõidukist avastati Eestis tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelv. Autojuhile koostati väärteoprotokoll ning elektrišokirelv võeti ära. Pärast menetlustoiminguid lahkus autojuht Venemaale.

21. juunil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestist väljuval suunal sõiduautot Acura, mida juhtis Venemaa kodanik. Sõidukist avastati antiradar, mis on Eestis keelatud. Juhile tehti hoiatus ja ta lahkus Venemaale.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. juunil teatati, et Sillamäel Viru puiesteel asuvas korteris ründas 22-aastast naist tema abikaasa.

Vargused

21. juunil teatati, et Jõhvis Kivi tänavale pargitud sõiduautost varastati tööriistad. Esialgne kahju on 1000 eurot.

21. juunil teatati, et Narva-Jõesuus Pargi tänaval asuva maja juurest varastati hekilõikur Husqvarna. Kahju on 320 eurot.

21. juunil teatati, et Vaivara vallas Hundinurga külas asuvast talust varastati murutrimmer ja 20 liitrit bensiini. Kahju kokku on 322 eurot.

Omavolilised sissetungid

21. juunil teatati, et Kohtla-Järvel tungiti sisse Olevi tänaval asuvasse korterisse ning varastati gaasiboileri osad. Kahju on selgitamisel.

21. juunil teatati, et Narva-Jõesuus tungiti sisse E. Vilde tänaval asuvasse majja. Aknaklaasi lõhkumisega tekitati kahju 125 eurot. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe.

Juhtumid piiril

21. juunil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1993. aastal ja 1990. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kellel puudusid kehtivad viisad riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

21. juunil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1995. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik ja 1950. aastal sündinud Serbia Vabariigi kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid riigi sisenemist. Samuti puudusid isikutel piisavad rahalised vahendid. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.


LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris teateid olulistest kuritegudest ei registreeritud

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 22.06.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.