Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-06-20 16:05:25)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kolm teadet raskete tervisekahjustuste tekitamisest, varavastastest kuritegudest laekus teateid kokku 34, sh vargustest 19 (eluruumidest 4, sõidukitest 1), sõidukivargustest ja omavolilistest kasutamistest teatati ühel korral. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 18, narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 233.

Registreeriti kolm piirilt väljastatud sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Raskete tervisekahjustuste tekitamine

19. juunil teatati, et 17-aastane tüdruk lõi Põhja-Tallinnas Põhja puiesteel 17-aastast tüdrukut ning tekitas temale vigastusi. Kiirabi toimetas kannatanu traumapunkti.

19. juunil toimus Põhja-Tallinnas Kari tänaval nelja inimese vahel konflikt, mille tagajärjel sai üks inimene vigastada.

Kehalised väärkohtlemised

19. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval lõi 35-aastane naine 15-aastast tüdrukut ning tekitas talle valu.

19. juunil teatati, et Kristiines Rästa põigul asuvas majas lõi 55-aastane naine 55-aastast naist ning tekitas talle valu.

Harjumaa

Vargus

19. juunil teatati, et Saue vallas Laagri alevikus asuvast korterist varastati väärisesemeid ja sularaha. Esialgne kahju on 2375 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Omavoliline sissetung

18. juunil teatas 48-aastane mees, et tema teadmata on keegi sisenenud Jõgeva linnas Kruusa tänaval asuvasse korterisse ning baarikapist ära viinud erinevaid alkohoolseid jooke. Kahju on 138 eurot.

Tartumaa

Vargus

19. juunil teatati, et Tartus Viljandi maanteel seisnud Renaulti kaubikust varastati elektrilisi tööriistu. Esialgne kahju on 2000 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

19. juuni öösel löödi Tartus Munga tänaval 32-aastast meest. Meedikud viisid mehe esmaabiks TÜ Kliinikumi. Juhtunu üksikasju asus selgitama politsei.

Juhtumid piiril

20. juuni öösel tõkestati Luhamaa piiripunktis piiriületus Eesti numbrimärgiga sõiduautol Porsche Cayenne, mil puudus korraline tehnoülevaatus. Juhile määrati rahatrahv ning ta saadeti koos masinaga tagasi Eestisse tehnilisele ülevaatusele.

19. juuni õhtul tõkestati Luhamaa piiripunktis piiriületus Eesti numbrimärgiga sõiduautol Mercedes-Benz. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et masina järelhaagisel puudub korraline tehnoülevaatus, mistõttu määrati juhile rahatrahv ning ta suunati koos sõiduvahendiga tagasi Eestisse tehnoülevaatusele.

19. juuni varasel õhtupoolikul avastasid Värska vallas Verhulitsa külas patrullinud piirivalvurid, et Värska-Ulitina teel on sõiduauto Citroen teelt välja kraavi sõitnud. Piirivalvurid selgitasid, et autoroolis oli kaine eakam naine, kes õnnetuses viga ei saanud. Läbi kraavi metsa sõitnud masin tõmmati tagasi teele ning see pukseeriti Saatse külla.

19. juunil kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad Valga ja Tõrva linna majutusasutusi selgitamaks, kas seal töötavatel välismaalastel on seaduslik alus riigis viibimiseks ja töötamiseks. Kokku kontrolliti 3 majutusasutust ja 15 füüsilist isikut. Kontrollkäigul Eestis seadusliku aluseta viibivaid ja töötavaid ega ka tagaotsitavaid isikuid ei tuvastatud.

Sama päeva ennelõunal kontrollisid piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad koostöös Läti piirivalvuritega Valgamaa majutusasutust, riiki sisenevaid inimesi ja sõidukeid. Ühispatrulli raames viidi läbi tegevusi seadusliku aluseta Eestis viibivate ja töötavate isikute ning tagaotsitavate isikute avastamiseks ja tabamiseks ning tööohutuse ja -tingimuste kontrollimiseks. Kokku kontrolliti ühte majutusasutust, seitset transpordivahendit ja 34 isikut. Rikkumisi ei tuvastatud.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

19. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme maanteel asuvas korteris lõi 34-aastast meest terariistaga tema abikaasa. Kiirabi toimetas mehe arstiabi andmiseks haiglasse. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase naise.

Kehaline väärkohtlemine

19. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Toome puiesteel asuvas korteris lõi 35-aastast naist tundmatu naisterahvas. Võõras naine saabus korterisse laste vahel tekkinud tüli lahendama.

Ähvardamine

19. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Järveküla teel asuva kaubanduskeskuse juures ähvardas 50-aastast meest füüsilise vägivallaga tema sugulane, 44-aastane mees.

Vargus

19. juunil teatati, et Narvas Tiimanni tänavale pargitud sõiduautost Volkswagen varastati tööriistad. Kahju on 614 eurot.


LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
18. juunil teatati politseile, et Paides Tallinna maantee korteris ründas 50-aastane alkoholi tarvitanud naine tuttavat 36-aastast naist. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

19. juunil teatati politseile, et Lääne-Nigula vallas Taebla aleviku avalikul jaanipeol lõi seni tuvastamata mees 53-aastast naist. Kannatanule osutati traumapunktis esmaabi.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

20. juunil sai politsei teate, et Pärnus Hariduse tänava kaupluse ees lõi 21-aastane mees tuttavat 20-aastast naist põhjustades sellega viimasele füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 20.06.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.