Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 25. nädala eelinfo (2017-06-19 08:47:12)

Esmaspäev, 19. juuni

· Keskkonnaminister Siim Kiisler ning keskkonnaministeeriumi delegatsioon osalevad Luksemburgis toimuval keskkonnanõukogu istungil. Keskkonnaministrite kohtumisel on kavas Euroopa Liidu jagatud kohustuse määruse eelnõu ning LULUCF määruse eelnõu eduaruande tutvustus ja ministrite arutelu. Kavas on ka vastu võtta nõukogu järeldused loodust, rahvast ja majandust käsitleva tegevuskava kohta.



· Algusega kell 13 toimub KIKi Tallinna kontoris (Narva mnt 7a) tänavavalgustuse meetme I voorust toetust saanud toetuse saajatele teabepäev. Tutvustatakse toetust saanud projekti elluviimise reegleid ja uutele tänavavalgustitele esitatavad tehnilisi nõudeid. Toetusraha tuleb Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist ja meetme töötas välja Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium. Toetust saanud projektid leiab siit.



· Esmaspäevast kolmapäevani toimub Sagadis EL jahidirektorite mitteametlik kohtumine. Peamised teemad on sigade Aafrika katk, jahinduse ja looduskaitse suhted ning jahinduslik õigusloome eri riikides.

Teisipäev, 20. juuni

· Algusega kell 8 toimub KIKi korraline nõukogu koosolek.



Kolmapäev, 21. juuni

· Keskkonnaameti kriisinõunik Teet Koitjärv ja kiirgusosakonna kiirgusseirebüroo spetsialistid osalevad kolmapäevast neljapäevani toimuval Rahvusvahelise Aatomienergiaagentuuri kiirgushädaolukorra kommunikatsiooni lauaõppusel ConvEx-3, mille käigus mängitakse läbi õnnetust Ungari Paksi tuumajaamas ning sellega seotud infovahetust rahvusvahelisel tasandil. Eesmärgiks on testida hädaolukorrale reageerimise korraldust nii siseriiklikul kui ka rahvusvahelisel tasandil ning tuvastada arendamist vajavad valdkonnad, lisaks testitakse laborite proovide analüüsimise võimekust.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.