Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-06-16 16:45:07)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas 44 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust. Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Joobes juhi süül juhtus üks vigastatuga liiklusõnnetus. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuht. Registreeriti 187 väärtegu. Riigist saadeti välja kaks inimest ning registreeriti kaks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Kehalised väärkohtlemised

15. juunil teatati, et päev varem toimus Lasnamäel Punasel tänaval konflikt, kus 38-aastane mees lõi 27-aastast meest ning tekitas talle vigastusi.

15. juunil teatati, et päev varem Lasnamäel Mahtra tänaval asuvas korteris 42-aastane alkoholi tarvitanud mees lõi 41-aastast naist ning tekitas tervisekahjustuse. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Ähvardus

15. juunil teatati, et 39-aastane mees ähvardas Kuusalu alevikus 19-aastast meest. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

Vargus

15. juunil teatati, et päev varem Harku vallas Suurupi külas varastati kopplaadur ning lõhuti tehnikat. Esialgne kahju on 20 000 eurot. Kopplaadur saadi täna kätte Stroomi ranna lähedalt.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

15. juuni õhtul kella 22 paiku tungiti Tartus Soola tänaval kallale 18-aastasele mehele. Meedikud viisid kannatanu TÜ Kliinikumi. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Kehaline väärkohtlemine

15. juuni õhtul lõi alkoholijoobes 27-aastane mees Rannu alevikus tüli käigus 22-aastast tuttavat naist. Politsei pidas mehe kinni ning viis ta esmalt kainenema. Naine vahejuhtumis vigastada ei saanud ning korrakaitsjad viisid tema asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vargus

15. juuni teatati politseile, et Tartus Võruvälja tänavalt varastati lukustatud haagistreiler numbrimärgiga 387 YJD. Kahju on 2030 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. juunil teatati, et Viru-Nigula alevikus Kunda teel asuvas kaupluses löödi 28-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 39-aastase naisterahva.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

15. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Aruserva tänaval asuvas korteris lõi 57-aastast meest terariistaga tuttav meesterahvas. Kannatanu toimetati esmaabi andmiseks haiglasse, kust ta hiljem koju lubati.

15. juunil teatati, et Narvas Mõista tänaval asuva haridusasutuse juures tungiti kallale 76-aastasele mehele. Mees vajas arstiabi.

15. juunil teatati, et Narvas Uusküla tänaval asuvas korteris tungiti kallale 70-aastasele ja 50-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni naiste tuttava, 59-aastase mehe.

Vargus

15. juunil teatati, et Narvas Rahu tänaval asuvast garaažiboksist varastati paadimootor Honda ja 100 liitrit diiselkütust. Kahju kokku on 3110 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

15. juunil sai politsei teate, et Paide vallas Nurmsi külas on lukustamata kuurist varastatud kolm metallist 200-liitrist vaati ning põllutööriist. Vargusega tekitati varalist kahju 590 eurot.

Pärnumaa

Vargus

15. juunil teatati politseile, et Audru vallas Lemmetsa külas on ehitusjärgus hoonesse aknaklaasi lõhkumise teel sissetungitud ja varastatud soojaveeboiler, uks ja elektrikaitsmed. Kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 16.06.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.