Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Toimus Maksumaksjate Liidu ja Riigikogu rahanduskomisjoni korraldatud salaturu teemaline ümarlaud (2017-06-15 08:53:27)


Eesti Maksumaksjate Liidu initsiatiivil toimus 13. juunil 2017 koostöös rahanduskomisjoniga salaturu teemaline ümarlaud. Avasõnad ütles rahanduskomisjoni liige Andrei Novikov ja lisaks temale osalesid rahanduskomisjoni liikmed Priit Sibul, Aivar Sõerd ja Tarmo Kruusimäe. Konverentsist toimus ülekanne veebis.
Kuuendat korda toimuval salaturu teemalisel ümarlaual esitleti Suurbritannia kaitse- ja julgeoleku-uuringute instituudi The Royal United Services Institute raportit „On Tap Europe: Organised Crime and Illicit Trade in Tobacco, Alcohol and Pharmaceuticals“, mis uuris salakaubanduse ulatust Euroopas ning seda valitseva organiseeritud kuritegevuse tegutsemisviise. Eesti Konjunktuuriinstituut esitles uuringut Eesti salaturu ja varimajanduse kohta. Eesti Maksu- ja Tolliameti esindaja tutvustas salaturu vastu võitlemise kogemusi ja edulugusid ning andis ülevaate edasistest plaanidest. Lisaks avati väikekaupmeeste vaadet aktsiisipoliitikale ja selle mõjule ning väikepoodnike hinnangut salaturu mõjust nende äritegevusele. Ettekannetele järgnes paneeldiskussioon salaturu piiramise võimaluste üle.

Allikas: Riigikogu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.