Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-06-13 15:45:52)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 5 avaliku korra rasket rikkumist ja 53 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine, 34 vargust (2 eluruumidest ja 3 sõidukitest) ning 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 11 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 287 väärtegu. Piirilt väljastati 6 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

12. juunil teatati, et tuttav mees ähvardas 37-aastast naist.

Avaliku korra rasked rikkumised

12. juunil teatati, et päev varem löödi Kesklinnas Kuhlbarsi tänaval asuva hoone ruumis 29-aastast meest ning tekitati talle vigastusi.

12. juunil teatati, et Nõmmel Männiku teel lõi 20-aastane mees 64-aastast bussijuhti ning põhjustas talle vigastusi. Lisaks lõhkus noormees bussi esiklaasi. Politseinikud pidasid ta kinni.

Kehalised väärkohtlemised

12. juunil teatati, et päev varem lõi Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris 38-aastane naine 66-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Lähisugulase vastu vägivalda kasutanud noorem naine viidi haiglasse.

12. juunil teatati, et Kesklinnas Viru tänaval asuvas hotellis lõi alkoholi tarvitanud mees 24-aastast turvatöötajat ning põhjustas talle tervisekahjustusi. Agressiivne mees viidi kainenema.

12. juunil teatati, et Kesklinnas Liivalaia tänaval asuvas korteris toimus 52-aastase mehe ja 31-aastase naise vahel konflikt, mille tagajärjel sai naine viga.

Vargus

12. juunil teatati, et Kesklinnas Vabaduse väljakul varastati iPhone 7 Plus. Esialgne kahju on 1019 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

11. juuni pealelõunal lõi 48-aastane naine Saare vallas Ruskavere külas tüli käigus tuttavat 31-aastast naist. Kannatanu pöördus esmaabiks haiglasse. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Vargus

9. juunil teatati, et Põltsamaal Neanurme küla ehitusobjektilt on varastatud üks geokomposiidi rull. Kahju on 800 eurot.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

11. juuni öösel löödi Põlvas Kesk tänava meelelahutusasutuses alkoholi tarvitanud 24-aastast naist. Naine pöördus järgmisel päeval esmaabiks haiglasse. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Tartumaa

Vargus

12. juunil teatati, et Tartus Kastani tänaval murti sisse korterisse, kust varastati sularaha ja arvuti kõvaketas. Esialgne kahju on 1070 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Röövimine

12. juunil võtsid kaks meest Narvas Tallinna maanteel vägivalda kasutades 21-aastaselt mehelt ära sularaha 145 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

12. juunil lõi 44-aastane mees Kohtla-Järvel Sõpruse tänaval asuvas eramajas oma tütart, 19-aastast naist.

Vargused

12. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval parkinud sõiduautost varastati tagaklaasi lõhkumise teel lööktrell, akutrell ja arvutimonitor. Kahju on 450 eurot.

12. juunil teatati politseile, et Narvas V. Gerassimovi tänaval varastati kortermaja trepikojast kaks jalgratast. Kahju on 400 eurot.

12. juunil teatati politseile, et ööl vastu 12. juunit varastati Narvas Mõisa tänaval asuvas baaris aega veetnud mehelt abielusõrmus ja mobiiltelefon Huawei. Kahju on 570 eurot.

Kelmus

12. juunil teatas 79-aastane naine politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla teel sisenes tema korterisse tundmatu meesterahvas, kes pakkus kingituseks söögiriistade ja kööginõude komplekti, mille naine vastu võttis. Hetk hiljem nõudis mees komplektide eest raha ja keeldus neid tagasi võtmast. Kannatanule tekitatud kahju on 750 eurot.

Juhtumid piiril

12. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Mercedes-Benz, mille haagisel veeti sõiduautot BMW X5. Täiendaval kontrollimisel selgus, et sõiduauto BMW on manipuleerimistunnustega ning see võeti asjaolude väljaselgitamiseks hoiule. Autorongi roolis olnud 1982. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanik lubati riiki.

12. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1975. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes oma reisi eesmärgi kohta ebaselgeid ütluseid andis. Isikule koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

12. juunil saabusid Narva-1 piiripunkti 1974. aastal ja 1995. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Isikutele koostati sisenemiskeelud ja nad suunati tagasi Vene föderatsiooni.

12. juunil avastas Narva kordoni mootorpaadipatrull Narva jõest nõuetekohaselt tähistamata püügile asetatud kaks mõrda. Püügivahendid eemaldati veest ja toimetati Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Narva kordoni Mustajõe teenistuskohta.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

11. juunil lõi Pärnus meelelahutusasutuses seni tuvastamata mees 56-aastast turvatöötajat, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 13.06.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.