Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Raekoja kellamängu suvekontserdid alustavad 2. juunil (2017-06-01 14:38:18)


2. juunil kell 20 saab alguse Tartu raekoja kellamängu veerandtunniste suvekontsertide sari. Juunist augustini toimuvad kontserdid igal reedel kell 20.


Suvekontsertidel saab kuulda selliste klassikalise muusika suurkujude loomingut nagu Bach, Mozart, Händel, Rimsky-Korsakov, Tšaikovski, Saint-Saëns, Beethoven. Lisaks kuuleb ka kariljoni originaalpalu ja eesti rahvamuusikat.

2. juuni kava (algus kell 20)

Anton Rubinstein "Meloodia"
Mark Peterson "Unistus"
Camille Saint-Saëns "Luik"
Eesti rahvaviis "Meil aiaäärne tänavas"
Nikolai Rimsky-Korsakov "India külalislaul" ooperist "Sadko"

Hetkel on käimas ka Tartu kariljoni originaalpalade konkurss, kuhu laekunud tööde hulgast valib žürii välja parimad, mis kõlavad esmakordselt 29. juunil toimuval Tartu linna päeval ning edaspidi hakkavad kõlama ka suvekontsertidel. Konkursipalade esitamise tähtaeg on 12. juuni 2017. Konkursile laekunud tööde hulgast valib lood välja žürii koosseisus Paul Mägi (Vanemuise teatri peadirigent ja muusikajuht), Alo Ritsing (koorijuht ja helilooja), Mari Tooming (Arsise Kellade Kooli õpetaja ja dirigent) ja Merle Kollom (Tartu raekoja kellamängu projektijuht ja muusikaprodutsent, organist).

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.