Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-05-30 21:40:13)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks raske tervisekahjustuse tekitamine, kolm avaliku korra rasket rikkumist, 40 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 28 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Viies liiklusõnnetuses sai vigastada viis inimest. Tabati 18 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 354 väärtegu.

Piiril registreeriti üks viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine

29. mail teatati, et Kesklinnas Gonsiori tänaval põhjustas tundmatu mees 21-aastasele mehele valu ning haaras tema nutitelefoni. Röövimisega põhjustatud kahju on 450 eurot.

Vargus

29. mail teatati, et Pirital Abaja tänaval asuvast hoovist varastati, jalgratas, nutitelefon, rattakompuuter ja teisi asju. Esialgne kahju on 4000 eurot.

Harjumaa

Avaliku korra raske rikkumine

29. mail teatati, et Kuusalu vallas Kiiu alevikus asuvas baaris tekitas 37-aastane naine 29-aastasele naisele vigastusi. Politseinikud pidasid vanema naise kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargused

Ööl vastu 28. maid ärandati Pajusi vallas Pisisaare küla kortermaja trepikoja eest lukustamata roller, mille omanik veidi aega hiljem mahajäetuna lähedalasuvast metsast leidis. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

28. mai hommikul avastati, et Jõgeva vallas Kurista küla maja lukustamata trepikojast varastati laste jalgratas. Kahju on 250 eurot.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

29. mail keskpäeval teatati, et Tartus Kaunase puiestee kortermaja trepikoja ees läksid omavahel tülli kaks meest. Rüseluses sai viga 68-aastane mees, kellele andsid meedikud esmaabi kohapeal. Politsei selgitab meestevahelise tüli põhjuseid.

Võrumaa

Vargus

Ööl vastu 29. maid varastati Urvastes kortermaja trepikojast käikudeta Championi naiste jalgratas. Kahju on 260 eurot.

Juhtumid piiril

29. mai hommikul kella 7 paiku peatasid piirivalvurid Alatskivi tankla juures sõiduauto Volkswagen Passati, millel ei põlenud tagumine tuli. Sõiduki ning juhi kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et masinal puudus korraline tehnoülevaatus ning roolis olnud mehel polnud ka vastava kategooria juhtimisõigust. Lisaks tundsid piirivalvurid vestlusel juhiga märkimisväärset alkoholilõhna, mistõttu tehti juhile ka alkokontroll, millega tuvastati tal joove. Mees kõrvaldati juhtimiselt, ta toimetati kordonisse ning tema suhtes alustati menetlust.

29. mai õhtul saabus Luhamaa maanteepiiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli Venemaa numbrimärgiga sõiduauto BMW, mida juhtis 47-aastale Vene kodanik. Sõiduki kontrollimisel avastas piirivalvur auto esiklaasile kinnitatud antiradari. Juhile selgitati, et antud seade on Eestis keelatud ning teda hoiatati, et järgmisel korral see konfiskeeritakse. Peale vestlust lahkus isik Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

29. mail teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas korteris lõi 44-aastast meest terariistaga tema naaber. Mees ei vajanud arstiabi. Politsei pidas 42-aastase naise kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine

29. mail teatati, et Narvas Tiimanni tänaval ründas 26-aastast naist tuttav meesterahvas.

29. mail teatati, et Narvas Õhu tänaval asuvate garaažide juures lõi 45-aastast meest tuttav 57-aastane meesterahvas.

Vargused

29. mail teatati, et Kohtla-Järvel Uus-Tehase tänaval asuvast tööstuspargist varastati 11 malmluuki. Esialgne kahju on 1760 eurot.

29. mail teatati, et Sillamäel Mere puiesteel asuva korterelamu trepikojast varastati kaks jalgratast. Kahju kokku on 300 eurot.

Juhtum piiril

29. mail saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1995. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni alal seadusliku aluseta 96 päeva, neist kaks päeva Eestis. Isikule määrati rahatrahv ning kohaldati sissesõidukeeld. Isik lahkus Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
29. mail sai politsei teate, et Vändra vallas lõi 44-aastane naine oma alaealist tütart, millega põhjustas tüdrukule füüsilist valu.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
29. mail teatati politseile, et Kohila vallas kasutas 53-aastane mees füüsilist vägivalda oma täisealise tütre suhtes ja põhjustas sellega viimasele füüsilist valu.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
28. mail teatati politseile, et Kuressaares Sepa tänava kortermaja trepikojas lõi 47-aastane mees tuttavat 50-aastast naist ja põhjustas sellega füüsilist valu ning tervisekahjustuse. Kannatanu vigastused fikseeriti haiglas.

Avaliku korra raske rikkumine
29. mail teatati politseile, et Kuressaares Tallinna maantee meelelahutusasutuse ees vigastas 24-aastane mees noataolise esemega tuttava 27-aastase mehe kätt. Kannatanu vigastused fikseeriti haiglas.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 30.05.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.