Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei testib uuel nädalal eesistumisperioodil kehtestatavat liikluskorraldust Tallinna kesklinnas (2017-05-26 06:42:37)


Algaval nädalal proovib politsei Tallinna kesklinna piirkonnas Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumisperioodiks kehtestatavat liikluskorda. Sellega seoses on mõnevõrra piiratud parkimine kesklinnas ja muutunud liiklusskeem Kultuurikatla ümbruses.

Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise raames esmaspäeval ja teisipäeval toimuva kohtumise tõttu on mõnevõrra piiratud parkimine kesklinna piirkonnas ja vanalinnas hotell Hilton ümbruses. Piirangud kehtivad 29. mai pärastlõunast kuni 30. mai õhtuni, mil taastatakse tavapärane parkimiskord.

1. ja 2. juunil testib politsei eesistumisperioodil kehtestatavat liikluskorda ning seetõttu on piiratud parkimine Kultuurikatla ja hotell Nordic ümbruses ning mõnevõrra muutunud liikluskorraldus Kultuurikatla ees Põhja puiesteel, kuid ühtegi tänavat selles piirkonnas liikluseks ei suleta. Liikluskorda proovitakse läbi 1. juuni hommikust kuni 2. juuni pärastlõunani ning vabandame, kui sel perioodil tuleb piirkonnas ette liiklusseisakuid. Tavapärane liikluskorraldus taastatakse 2. juunil umbes kella 15ks ning kohapeal on liiklust reguleerimas ka politseinikud, kes vajadusel abistavad.

Teatele on lisatud skeem, mis näitab läbipääsuteekondi Kultuurikatla ümbruses sadama terminalidesse ja tanklasse ning skeem näitamaks sõidukite ja jalakäijate liikumist hotell Hilton ümbruses.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 26.05.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.