Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pevkur: ettevõtjate mure valitsuse tegevuse pärast on õigustatud (2017-05-25 08:12:33)


Riigikogu Reformierakonna fraktsioon kohtus 17.05.2017. a. koalitsiooni musta kolmapäeva istungi eel Tööandjate Keskliidu ja Kaubandus-Tööstuskoja juhtidega. Fraktsiooni esimehe Hanno Pevkuri sõnul on kohtumise eesmärk hoida ära valitsuse plaan rikkuda Eesti maksusüsteem ja halvendada ettevõtluskeskkonda.

„Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja Eesti Tööandjate Keskliit on väga õigustatult avaldanud muret seoses valitsuse räpaka õigusloome ja poliitilise kultuuri halvenemisega,“ ütles Pevkur.  

„Kiirkorras ilma sisulise aruteluta ja piisavate mõjuanalüüsideta tehtud maksumuudatused ning senise eduka ühetaolise, lihtsa ja läbipaistva maksusüsteemi rikkumine on otseselt ettevõtluskeskkonda kahjustavad,“ märkis Reformierakonna esimees.     

Pevkuri sõnul on oluline Eesti ettevõtjatele ja välisinvestoritele tagasi anda kindlus ning tühistada valitsuse kavandatud kahjulikud maksuplaanid.  

„Uued maksud ja keerulised süsteemid ei tee Eestit edukaks, vaja on hoida ettevõtluse maksukoormust ja bürokraatiat minimaalsena. Riik peab tagama riigieelarve tasakaalu ja koguma reserve ajaks, mil majandusel ei lähe nii hästi või eurotoetused vähenevad,“ lausus Reformierakonna esimees.     

„Ootame huviga ka IRLi seisukohti maksutõusude kohta – kas nende uus juht tõmbab valitsuse tegevusele pidurit ja seisab eelarvereeglite lõdvendamise ning maksutõusude vastu või jätkub kõik vanaviisi,“ lisas Pevkur.  

Allikas: Riigikogu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.