Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei-ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-05-23 17:14:39)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust, 1 sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 13 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 272. Registreeriti 3 piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, 8 Eestist väljasaadetud isikut ja 2 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

22. mail teatati, et J. Sütiste tee haiglasse on toodud 88-aastane raskete kehavigastustega naine, keda võidi rünnati peretüli käigus.

Harjumaa

Vargus

22. mail teatati, et Harku vallas Liikva külas varastati garaažist muruniiduk.

Juhtum piiril

22. mail Helsingist Tallinna Vanasadamasse saabunud reisilaeva sõidukite profileerimisel kontrollis Põhja prefektuuri Tallinna kordoni ja Tallinna piiripunkti toimkond Soome Vabariigi registreerimismärgiga sõidukit Mercedes-Benz Soome, milles viibis kaasreisijana 1989. aastal sündinud Kambodža Kuningriigi kodanik. Naine esitas kontrolliks Kambodža Kuningriigi kodaniku passi, milles oli ajaliselt kehtetu ühekordne Soome Vabariigi Schengeni viisa. Soome vabariiki tehtud päringu vastusest selgus, et isik on esitanud Soomes elamisloataotluse, mis on hetkel menetluses. Kuna naine viibis Eestis seadusliku aluseta määrati talle rahatrahv. Koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

22. mail teatati, et nädalavahetuse jooksul murti Tartus Narva maanteel sisse korterisse, kust varastati Makita akutrelli komplekt. Kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

21. mai hilisõhtul teatati politseile, et alkoholijoobes 43-aastane mees tungis Tõlliste vallas Jaanikese küla eramus kallale 36-aastasele elukaaslasele. Politsei viis agressiivse mehe kainenema. Naine peretülis viga ei saanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Vargus

21. mail teatati, et Tõrvas Ehitajate tänava lukustamata maja trepikojast varastati laste Classic jalgratas. Kahju on 300 eurot.

Viljandimaa

Asja omavoliline kasutamine

22. mai hilisõhtul kella 22.30 ajal sai häirekeskus teate, et Viljandi vallas Mustivere küla tanklast ärandati sõiduauto Ford Focus. Info ärandatud sõiduvahendist edastati kõikidele patrullidele ning ka piiritagustele kolleegidele. Veidi peale südaööd teatasid Läti kolleegid, et kirjeldustele vastav auto koos masinas olnud kolme isikuga on kinnipeetud. Juhtumi üksikasju selgitab politsei edasise menetluse käigus.

Juhtumid piiril

22. mail tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed ning puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi.

22. mail saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli Poola numbrimärgiga sõiduauto Renault, mille kontrollimisel avastas piirivalvur masina armatuurlauale kinnitatud antiradari. Juhile selgitati, et antud seade on Eestis keelatud ning teda hoiatati, et järgmisel korral see konfiskeeritakse. Peale vestlust lahkus isik Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

22. mail tungisid kolm noormeest Kadrina vallas Kihlevere külas Külavahe teel asuvas korteris kallale 20-aastasele mehele. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Omastamine

22. mail teatati politseile, et Tapal Ülesõidu tänaval asuvas korteris omastas seal elanud üürnik elektripliidi, külmkapi ja televiisori. Kahju on 850 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

22. mail tekitas 26-aastane mees Kiviõlis Uus tänaval asuvas korteris füüsilist valu oma emale, 53-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

22. mail lõi Ridala vallas 53-aastane alkoholijoobes mees 47-aastast naist.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 23.05.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.