Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Riigikogu rahandus- ja majanduskomisjonid kohtusid transpordi- ja logistikasektori erialaliitude esi (2017-05-20 07:59:12)


Arutelu fookuses oli 2016. ja 2017. aastate vedelkütuste aktsiisi tõus ning 2018. aastal planeeritavad bensiinide aktsiisi tõusud. Erialaliitude esindajad on seisukohal, et aktsiisitõusust tulenev kütuse hinnatõus pärsib Eesti transpordisektori arengut oluliselt. Transpordi- ja logistikasektori esindajad tegid ettepaneku vähendada vedelkütuse aktsiisi määrasid Eestis naaberriikidega samale tasemele, eelkõige Lätiga.
Kohtumisel osalesid Eesti Logistika ja Ekspedeerimise Assotsiatsiooni juhatuse aseesimees Lauri Latt, DPD Eesti tegevjuht Rainer Rohtla, Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni info ja veolubade osakonna juhataja Ermo Perolainen, Autoettevõtete Liidu direktor Villem Tori, Eesti Õliühingu juhatuse liige Toomas Saks, Rahandusministeeriumi tolli- ja aktsiisipoliitika osakonnajuhataja Marek Uusküla, osakonna peaspetsialist Lauri Lelumees ja fiskaalpoliitika osakonna analüütik Kadri Klaos.

Allikas: Riigikogu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.