Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 20. nädala eelinfo (2017-05-15 00:44:54)

Esmaspäev, 15. mai

· maaeluminister Tarmo Tamm, Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus annavad ülevaate Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise teemalehtedest.

· 15.-16. mail toimub Maaeluministeeriumi korraldusel Eestis resideeruvatele saatkondade esindajatele põllumajandust ja maaelu tutvustav väljasõit. Sellist tuuri korraldatakse juba 25. aastat ja seekord toimub väljasõit Lääne-Virumaale.

Teisipäev, 16. mai

· Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti viibib 16.-19. maini välisvisiidil Hiina Rahvavabariigis, kus ta kohtub Shanghai vabakaubandustsooni esindajatega ning külastab rahvusvahelist toidumessi SIAL China 2017. Samuti avab kantsler 18. mail Shanghais toimuvad Eesti toidu promotsiooniüritused, mille raames tutvustatakse kohalikele ajakirjanikele, ettevõtjatele, diplomaatidele ning ametnikele Eesti toitu ja toidutooteid, et edendada Eesti ettevõtete ekspordivõimalusi Hiina turul.

Kantslerit saadavad põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ning kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna peaspetsialist Mariann Roos.

· 16.-17. mail osalevad Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, põllumajandusturu korraldamise osakonna juhataja asetäitja Kristel Maidre ning Maaeluministeeriumi esindaja Majandusliku Koostöö ja Arengu Organisatsiooni (OECD) juures Kristi Lember Pariisis OECD põllumajanduspoliitikate ja -turgude toimkonna istungil, mille päevakavas on põllumajandussaaduste turgude keskpikad prognoosid ja põllumajanduspoliitikate seire. Eesti jaoks on seekord olulise teemana päevakorras EE põllumajandussektori innovatsioonivõimekuse hinnang.

Kolmapäev, 17. mai

maaeluminister Tarmo Tamm kohtub European Milk Boardi esindajatega.

Neljapäev, 18. mai

· maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron osaleb Bulgaarias Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP 2020+) teemalisel arutelul.

Reede, 19. mai

· maaeluminister Tarmo Tamm avab Türi Lillelaada pealaval noortaluniku kompleksvõistluse "Noortalunik 2017", mis koosneb kümnest võistlusalast. Mõõtu võtavad maamajanduslike kutseõppeasutuste õpilased, Eesti Maaülikooli üliõpilased ning noortalunikud. Võistlust korraldab Järvamaa Kutsehariduskeskus koostöös Maaeluministeeriumi ja Sihtasutusega Innove. Rohkem infot: http://www.innove.ee/et/kutseharidus/kutsemeistrivoistlused/
kalender/2017/noortalunik-2017

· maaeluminister Tarmo Tamm annab Otepääl restoranis Mr Jakob üle parima väikeettevõttest praktikakoha auhinna.

· Maaeluministeeriumi Kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna nõunik Eveli Naaris ja välissuhete osakonna juhataja asetäitja Tiina Vares, kes on ühtlasi toimkonna tööd juhtiva büroo asejuht, osalevad Pariisis Majandusliku Koostöö ja Arengu Organisatsiooni (OECD) põllumajandus- ja kaubandus toimkonna istungil, mille põhiteemaks on põllumajandussaaduste üleilmsete väärtusahelate analüüs - sh Eesti "asukoht" globaalsetes ahelates.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.