Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PPA ööpäeva sündmused (2017-05-09 00:04:29)

 

Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 163 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 11 avaliku korra rasket rikkumist, 58 varavastast kuritegu, sealhulgas 48 vargust (üheksa eluruumidest ja kaks sõidukitest). 14 liiklusõnnetuses sai vigastada 15 inimest. Joobes juhid põhjustasid kaks liiklusõnnetust. Tabati 47 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 420 väärtegu. Viimase kahe nädala jooksul registreeriti 17 euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati 14 sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja kolm inimest. Registreeriti kolm viisaeeskirja rikkumist ning üks salakaubavedamise juhtum.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

6. mail teatati, et Kesklinnas Lastekodu tänaval asuva kortermaja trepikojas lõi 28-aastane alkoholi tarvitanud mees 24- ja 25-aastast meest ning põhjustas neile valu. Politseinikud toimetasid osapooled jaoskonda.

6. mail teatati, et Kesklinnas Vana-Viru tänaval asuvas ööklubis lõi 41-aastane mees 37-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud toimetasid osapooled jaoskonda.

6. mail teatati, et Kesklinnas Viru tänaval lõid tundmatud mehed sõneluse järgselt 33-aastast meest ning tekitasid talle vigastusi.

6. mail teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel löödi 31-aastast meest ning tekitati talle vigastusi.

6. mail teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuva kortermaja trepikojas põhjustas 26-aastane mees noormehele vigastusi. Politseinikud pidasid 26-aastase mehe kinni.

6. mail teatati, et Rocca al Mare kaubanduskeskuse parklas lõi 50-aastane mees 64-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid noorema mehe kinni.

7. mail teatati, et Vabaduse väljakul asuvas klubis löödi 28-aastast meest.

7. mail teatati, et Saku vallas maantee ääres löödi 33-aastast meest ning tekitati talle tervisekahjustusi.

7. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Kari tänaval lõi 20-aastane mees 24-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

Kehalised väärkohtlemised

5. mail teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuvas korteris lõi 53-aastane mees 82-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid noorema mehe kinni.

5. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval toimus 34-aastase naise ja teismelise tütarlapse vahel rüselus.

5. mail teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel asuvas korteris ähvardas ja lõi 26-aastane mees lähisugulast, 25-aastast meest. Politseinikud toimetasid mehed asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

5. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Liinivahe tänaval lõi 19-aastane mees 37-aastast meest ning põhjustas talle valu. Politseinikud viisid pooled asjaolude väljaselgitamiseks jaoskonda.

5. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris löödi terava esemega 45-aastast meest ning tekitati talle kergeid vigastusi.

6. mail teatati, et Kesklinnas Kaupmehe tänaval löödi 32-aastast naist. Politseinikud pidasid teos kahtlustatavatena kinni 24- ja 18-aastase naise.

6. mail teatati, et Kesklinnas Alevi tänaval asuvas korteris lõi 59-aastane elukaaslast, 62-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

6. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval asuvas korteris toimus tüli, mille tagajärjel tundsid valu 32-, 23- ja 36-aastane naine.

7. mail teatati, et Kesklinnas Püssirohu tänaval asuvas korteris lõi 20-aastane mees 26-aastast naist ning tekitas talle vigastusi.

7. mail teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuvas korteris lõi 57-aastane mees abikaasat, 53-aastast naist ning tekitas talle vigastusi.

7. mail teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvas korteris toimus 38-aastase naise ja 44-aastase mehe vahel konflikt, mille tagajärjel said pooled vigastada.

Vargused

5. mail teatati, et Kesklinnas Raua tänaval asuvast korterist varastati seif. Esialgne kahju on väljaselgitamisel.

7. mail teatati, et Haaberstis Vabaõhumuuseumi teel asuva maja keldriboksitest varastati päikesepaneeli kontrollerid, tööriistu ja teisi asju. Esialgne kahju on 5330 eurot.

Harjumaa

Vargus

5. mail teatati, et Haabneemes varastati keldriboksidest trell, tööriistakomplekt, ketassaag ja kettsaag. Esialgne kahju on 1780 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Ähvardamine

6. mai öösel teatati politseile, et Tartus Ilmatsalu tänava korteris tõukas 48-aastane joobes mees tüli käigus pikali 42-aastase elukaaslase ning ähvardas teda. Mees lahkus seepeale korterist. Naine viga ei saanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Kehaline väärkohtlemine

7. mai hommikul teatati, et Tartus Anne tänava korteris lõi alkoholi tarvitanud 49-aastane mees joobes 54-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Naine meedikute abi ei vajanud.

Avaliku korra raske rikkumine

6. mai öösel kella 4.40 paiku sai politsei väljakutse Tartus Vallikraavi tänava meelelahutusasutusse, kus joobes 24-aastane mees lõi joogiklaasiga 27-aastast ja 26-aastast meest. Kannatanud pöördusid esmaabiks traumapunkti. Politsei pidas lööja kinni ning viis ta arestimajja.

Valgamaa

Vargus

5. mail teatati, et Valgas Jakobi tänava kortermaja keldrist varastati musta-rohelisekirju jalgratas Scott. Vargusega tekitatud kahju on 399 eurot.

Juhtum piiril

7. mail saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli Venemaa numbrimärgiga sõiduauto Land Rover, mille kontrollimisel avastasid piirivalvurid armatuurlauale kinnitatud antiradari. Juhile selgitati, et antud seade on Eestis keelatud ning teda hoiatati, et järgmisel korral see konfiskeeritakse. Peale vestlust lahkus isik Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

4. mail löödi Rakveres Adoffi tänaval 17-aastast noormeest.

6. mail tekitas 32-aastane mees Tapal Jaama tänaval asuvas kaupluses füüsilist valu 30-aastasele ja 61-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Väljapressimine

5. mail nõudis 21-aastane mees vägivalda kasutades 18-aastaselt mehelt raha.

Kehalised väärkohtlemised

5. mail lõi 17-aastane noormees Narvas Tallinna maanteel 18-aastast meest ja tekitas füüsilist valu 39-aastasele mehele. Politsei pidas 17-aastase noormehe kahtlustatavana kinni.

6. mail tungiti Narvas Kreenholmi tänaval kallale 29-aastasele mehele ja 40-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 29-aastase mehe. Kannatanud lubati pärast esmaabi andmist kodusele ravile.

6. mail tungis 24-aastane mees Olgina alevikus Narva maanteel kallale oma abikaasale, 29-aastasele naisele.

6. mail tungiti Sillamäel Kajaka tänaval kallale 30-aastasele mehele.

6. mail avastati Kohtla-Järvel Maleva tänaval asuvas trepikojas vägivallatundemärkidega 43-aastane alkoholijoobes mees.

6. mail tungis 24-aastane mees Jõhvis Narva maanteel kallale oma abikaasale, 22-aastasele naisele.

Vargused

Ajavahemikul 4. mai kuni 5. mai murti Kohtla-Nõmmel Jaama tänaval sisse muuseumi territooriumil asuvasse hoonesse, kust varastati vints ja lõigati läbi elektrikilbi kaablid. Esialgne kahju on 2500 eurot.

5. mail teatati politseile, et Kohtla-Järvel murti sisse Olevi tänaval asuvasse korterisse ja varastati gaasiboiler, kaks kütuseradiaatorit, 10 laelampi ning muud vara. Kahju on 1670 eurot.

6. mail teatati politseile, et Kohtla-Järvel murti sisse Vahtra tänaval asuvasse korterisse, kust varastati madrats, diivan, televiisor ning muud vara. Esialgne kahju on 1115 eurot.

6. mail teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel asuvas vabaajakeskuse riietusruumist varastati kaks mobiiltelefoni, kõlar ning sularaha 10 eurot. Kahju on 879 eurot.

Omavoliline sissetung

7. mail tungis tundmatu meesterahvas Kohtla-Järvel Olevi tänaval asuvasse korterisse ja varastas rahakassa 100 euroga ning rahakoti, milles olid dokumendid ja sularaha. Kahju kokku on 109 eurot.

Juhtumid piiril

6. mail saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1986. aastal sündinud Kirgiisi Vabariigi kodanik. Isik esitas ametnikele osaliselt võltsitud passi eesmärgiga varjata oma seadusliku aluseta viibimist Schengeni territooriumil. Kahtlustatavana kinnipidamine asendati maksega riigituludesse.

Isik peeti riigist välja saatmiseks 48 tunniks kinni, talle koostati ettekirjutus Eesti Vabariigist lahkumiseks, määrati rahatrahv ning kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks. Isik lahkus riigist 7. mail.

7. mail saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1995. aastal ja 1967. aastal sündinud Tadžikistani Vabariigi kodanikud. Kontrollimisel selgus, et isikutel puuduvad rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

7. mail saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1972. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle viisa kehtivusaeg polnud alanud. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

7. mail saabus Narva raudteepiiripunkti riiki sisenevale suunale 1990. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes andis oma reisi eesmärgi kohta ebaselgeid ütluseid. Samuti puudusid tal asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

7. mail saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1980. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle viisa kehtivusaeg oli lõppenud. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

7. mail avastasid Vasknarva kordoni ametnikud Illuka vallas Jaama külas Jaama jõest püügikeelu ajal püügile asetatud nakkevõrgu. Võrk eemaldati püügilt ja toimetati Vasknarva kordonisse.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. mail teatati, et Käina vallas Nõmme küla talumajas lõi 18-aastane joobes mees 39-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks haiglasse.

Vargus

5. mai hommikul teatati politseile, et Kärdlas Posti tänava majutusasutuse numbritoast varastati rahakott koos dokumentidega. Kahju on 215 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

6. mai sai politsei väljakutse Nõva valda Rannakülla, kus ühes korteris oli kahe mehe vahel puhkenud tüli. Tüli käigus lõi 56-aastane mees 57-aastast mees. Meedikud andsid kannatanule esmaabi sündmuskohal. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Pärnumaa

Vargus

7. mai hommikul teatati politseile, et Pärnus Uku põik tänaval asuvast garaažist on varastatud kaks Scott jalgratast, neli valuvelge, tolmuimeja, survepesur ja robotmuruniiduk. Kahju on selgitamisel.

Avaliku korra raske rikkumine

5. mail kella 16 paiku sai politsei teate, et Pärnus Noorte väljakul lõi joobes 34-aastane mees kaht alaealist poissi. Esialgsetel andmetel oli joobes mees tülitsenud pargis teiste omaealistega ning noored poisid olid sellesse vahejuhtumisse tüli lõpetamise eesmärgil sekkunud. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni. Poisid vahejuhtumis viga ei saanud ning politsei viis nad juhtunu täpsemate asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

6. mail öösel said päästjad väljakutse Kohila valda Pihali külla, kus põles talumaja. Kustutustööde ajal lõi 38-aastane kohalik mees 49-aastast päästeameti töötajat. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni. Päästjale andsid meedikud esmaabi sündmuskohal.

7. mai varahommikul sai politsei teate, et Märjamaa alevis Sauna tänava korteris tungis 26-aastane mees tüli käigus kallale 37-aastasele elukaaslasele. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Kannatanu pöördus esmaabiks haiglasse.

Vargus

5. mai keskpäeval teatati politseile, et Märjamaa vallas Paeküla kinnistult varastati kaks mesitaru koos mesilastega. Kahju on ligemale 3000 eurot.

 

 

Allikas: PPA 8.5.17 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.