Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lõuna prefektuuri nädalavahetuse info (2017-05-08 13:59:20)

 

Tartumaa

Ähvardamine

6. mai öösel teatati politseile, et Tartus Ilmatsalu tänava korteris tõukas 48-aastane joobes mees tüli käigus pikali 42-aastase elukaaslase ning ähvardas teda. Mees lahkus seepeale korterist. Naine viga ei saanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Kehaline väärkohtlemine

7. mai hommikul teatati, et Tartus Anne tänava korteris lõi alkoholi tarvitanud 49-aastane mees joobes 54-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Naine meedikute abi ei vajanud.

Avaliku korra raske rikkumine

6. mai öösel kella 4.40 paiku sai politsei väljakutse Tartus Vallikraavi tänava meelelahutusasutusse, kus joobes 24-aastane mees lõi joogiklaasiga 27-aastast ja 26-aastast meest. Kannatanud pöördusid esmaabiks traumapunkti. Politsei pidas lööja kinni ning viis ta arestimajja.

Valgamaa

Vargus

5. mail teatati, et Valgas Jakobi tänava kortermaja keldrist varastati musta-rohelisekirju jalgratas Scott. Vargusega tekitatud kahju on 399 eurot.

Juhtum piiril

7. mail saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli Venemaa numbrimärgiga sõiduauto Land Rover, mille kontrollimisel avastasid piirivalvurid armatuurlauale kinnitatud antiradari. Juhile selgitati, et antud seade on Eestis keelatud ning teda hoiatati, et järgmisel korral see konfiskeeritakse. Peale vestlust lahkus isik Venemaale.

 

Allikas: PPA 8.5.17 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.