Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu arutab ühistranspordi tulevikku (2017-05-08 13:57:04)

 

Kas juhita sõitvad bussid jõuavad ka Tartusse? Kui palju ja milliseid rattaid vajab Tartu rattaringlus? Neil ja mitmetel muudel teemadel arutlevad koos tartlastega transpordivaldkonna asjatundjad Soomest, Rootsist, Taanist ja USAst visioonikonverentsil "Tartu ühistransport 2030". Konverents toimub kolmapäeval, 10. mail Eesti Rahva Muuseumis ja oodatud on kõik huvilised.

"Visioonikonverentsil arutame, milline peaks olema Tartu ühistransport 10, 15 ja 30 aasta pärast, et see oleks kooskõlas linna arengu eesmärkidega ja teeniks võimalikult hästi linlaste huve," ütles Tartu linnapea Urmas Klaas.

Konverentsil räägitakse ühistranspordi planeerimisest Tartu ja Tampere näidetel, linnatranspordi arengust kõnelevad asjatundjad WSP Finland OYst Soomest, Gehl Architects büroost Taanist ja Harvardi ülikooli õppejõud USAst. Räägitakse ühistranspordi liinivõrgu modelleerimisest ning VOLVO tehase esindajad tutvustavad tootja tulevikunägemusi. Comodule OÜ esindaja räägib Tartu rattaringluse ideest ja ettevõte EasyMile esindaja juhita busside linnatänavatele toomise võimalustest.

Konverentsi lõpetab paneeldiskussioon Tartu ühistranspordi võimalikust tulevikuvisioonist.

Registreerumine konverentsile ja rohkem infot http://www.tartu.ee/et/uhistranspordi-visioonikonverents-public-transport-conference

 

Allikas: Tartu linnavalitsuse 8.5.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.