Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluminister avas esimest korda toimuva Eesti Toidumessi (2017-05-05 15:42:49)

 

Täna, 5. mail kell 11 avas maaeluminister Tarmo Tamm Eesti Toiduainetööstuse Liidu laval esimest korda toimuva Eesti Toidumessi - Sööma!. Mess toimub 5.-6. maini Tallinna Lauluväljakul.

Ministri sõnul annab messil osalemine hea võimaluse toidutootjatel ja -pakkujatel olemasolevate ja uute klientidega tuttavaks saada ning oma tegemistest rääkida. "Täna ja homme on toidusektoris tegutsevatel osapooltel ja messikülastajatel hea võimalus kokku saada, mõtteid vahetada ning uusi ideid koguda," ütles maaeluminister Tarmo Tamm. "Lisaks saavad messikülastajad näha, mida huvitavat ja maitsvat Eesti toidusektori ettevõtetel pakkuda on."

5.-6. mail 2017. aastal Tallinna Lauluväljakul esimest korda toimuval Eesti Toidumessil- Sööma! osaleb 500 eksponenti. Mess koondab Eesti toiduvaldkonna tegijaid: tootjaid, jae- ja hulgimüüjaid, HoReCa sektori esindajaid (restoranid, cateringi ettevõtted) ning toiduvaldkonnaga seonduvaid organisatsioone ja arvamusliidreid.

Mess toimub alates 2017. aasta maikuust igal aastal mai esimesel nädalavahetusel Tallinna Lauluväljakul.

Lisainfo: http://www.toidumess.ee/

Allikas: Maaeluministeeriumi 5.5.17 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.