Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Laupäeval, 6. mail peetakse Tartu kesklinnas kevadlaata (2017-05-03 16:01:07)

 

Laupäeval, 6. mail kell 10-17 toimub Tartu kesklinnas traditsiooniline kevadlaat, mida korraldatakse juba 17. korda. Raekoja platsil ja Küüni tänaval on väljas ligi 400 kauplejat.

 

Laadal kaubeldakse eestimaise toidu- ja talukaubaga, rikkalikult pakutakse käsitööd - kudumeid, puidust esemeid, punutisi, disainitooteid, mahekosmeetikat, ehteid, kaltsunukke, keraamikat jm. Laadale on registreerunud rohkelt istikute, seemnete, sibulate ja muu kevadise aiakraami müüjaid. Suures valikus on müügil sinki, suitsuliha ja -kala, väiketootjate juustusid, kevadist köögivilja, värsket hapukurki ja mett. Maiasmokkadele on saadaval laadamaiustused ning käsitööjäätis.

Raekoja platsile püstitatud laval kestab kuni kella 16-ni kultuuriprogramm. Kevadlaadal pakuvad meelelahutust Eesti laulu populaarne finalist Ariadne, hoogsad ja lõbusad lõõtsarütmid ansamblilt Lõõtsavägilased, Error ja Shate tantsukooli õpilased ning tantsustuudiote Ciara ja Carol noored tantsijad. Laadameelolu aitavad luua tänavamuusikud mitmes erinevas paigas.

Meelelahutusprogramm laval:

11.00 Error tantsukool
12.00 Eesti laulu finalist Ariadne
12.30 Ciara ja Carol tantsustuudiod
13.00 ansambel Lõõtsavägilased
14.00 Shate tantsukool
15.00 ansambel Lõõtsavägilased

 

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 3.5.17 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.