Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Vihmapeenra rajamisega avatakse loodusmajas talguhooaeg (2017-04-28 06:37:03)

Kolmapäeval, 3. mail kl 18.00 kutsub Tartu loodusmaja (Lille 10) kõiki huvilisi vihmapeenra rajamise õpituppa. Sellega avab Tartu loodusmaja maikuu talguhooaja.

Mis on vihmapeenar, mille poolest erineb see tavalisest peenrast ja miks vihmapeenar linnas kasulik on, tutvustab ning juhendab töötuba maastikuarhitekt Gen Mandre. Töötuppa on oodatud kõik huvilised, kuid palume soovijatel oma tulekust märku anda, registreerides end loodusmaja kodulehel: www.tartuloodusmaja.ee.

Võimaluse korral palume õpitoas osalejatel kaasa võtta oma töökindad, muud töövahendid on loodusmajas olemas.

Talguhooaega jätkab 5. mail Tartu Erakooli kaks esimest klassi, kes aitavad Tartu loodusmaja pargis kergemaid kevadtöid teha ja loodusmaja ette valmistada suureks talgupäevaks.

Tartu loodusmaja talgupäev toimub laupäeval, 6. mail kell 11:00-15:00. Talgutel saab nii lehti riisuda, komposti sõeluda kui peenrakaste ja pargipinke immutada. Registreeru talgutele: http://talgud.teemeara.ee/events/tartu-loodusmaja-talgud-2

Talgute käigus tehakse kõik vajalikud ettevalmistused taimede kasvuperioodiks ning kevadiseks Taimede lummuse päevaks, mis toimub 18. mail. Sel päeval on igas vanuses taimehuvilised oodatud õpitubadesse, toimub ka taimelaat ja rohevahetus.

Täpsem info kõigi sündmuste kohta Tartu loodusmaja kodulehel: www.tartuloodusmaja.ee

Vihmapeenrast: http://www.4people.ee/gallery/l%C3%BChike%20vihmapeenar.pdf


Allikas: Tartu loodusmaja teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.