Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
2. maist saab hakata registreerumaTartu noorte töömalevasse (2017-04-27 13:25:32)

Tartu noorte töömaleva suvistesse malevarühmadese registreerimine algab 2. mail kell 16. Rühmadega on võimalik tutvuda aadressil
www.tartunoortemalev.ee.

Sel suvel on Tartu noorte töömalevas kokku kohti ligi 350-le Tartu noorele vanuses 13-19 aastat. Valida saab 22 linnavälise ja -sisese malevarühma vahel.

Nooremate (13-14aastaste) rühmad tegutsevad linnas ja enamus vanemate (15-19aastaste) rühmi on linnavälised ehk ööbimisega. Rühmade kestvus on 1-3 nädalat. Tööd on sarnased eelmisel aastal tehtud töödega - korjatakse hooajalisi põllu- ja aiasaadusi, tehakse abitöid põllumajanduses, heakorratöid ning abitöid Circle K tanklates, Tartu Coop kauplustes ning erinevates muuseumides. Tööpäevad on 4-7 tunni pikkused ning töötasud on alates 2,78 €/h bruto.

Lisaks tööle moodustab olulise osa rühma ajast ühistegevus, millest ühe huvitavamana võib sellel aastal välja tuua kogukonnapäeva. Mainitud päevaks valivad malevlased ise tegevuse/ sihtrühma/sündmuse ümbritsevas kogukonnas, mille heaks nad soovivad vabatahtliku panuse anda.

Konto loomiseks ja registreerimiseks on noorel vaja teada enda isikukoodi, elukoha- ja kontaktandmeid, lapsevanema või eestkostja kontaktandmeid ja pangakonto numbrit, kuhu palga väljamakset soovitakse. Tagamaks kõigile võrdsed võimalused, tuleb ka eelmisel aastal malevas osalenutel luua endale 2. mail registreerimisel uus konto.Malevasse saavad registreeruda vaid noored, kelle elukoht rahvastikuregistri järgi on Tartu linn. Registreerida saab end mitmesse malevarühma, mis toimuvad erinevatel aegadel.

Osalustasude, rühmade, malevakorra ja registreerimise meelespeaga saab tutvuda veebilehel
www.tartunoortemalev.ee

Tartu noorte töömalevat korraldab Anne Noortekeskus.


Allikas: Anne Noortekeskuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.