Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-04-22 12:40:04)

 

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 102 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 5 avaliku korra rasket rikkumist ja 52 varavastast kuritegu, sealhulgas 33 vargust (eluruumidest 4, sõidukitest 3). Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 3 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 229. Piirilt väljastati 4 sisenemiskeeldu, 3 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ning 1 ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 1 isik). Eestist saadeti välja 1 inimene.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

20. aprillil teatati, et Niidi tänaval tulistas 32-aastane meest penumorelvast 30-aastase mehe pihta. Politseinikud toimetasid jaoskonda 32- ja 37-aastased joobes mehed.

Kehalised väärkohtlemised

20. aprillil teatati, et Mäepealse tänava garaažis löödi 28-aastast meest.

20. aprillil teatati, et Salme tänaval läksid kaks naist kaklema. Joobes 36-aastane naine kasutas vägivalda 32-aastase naise suhtes. Politseinikud pidasid 36-aastase naise kinni.

20. aprillil teatati, et Vana-Lõuna tänava korteris löödi peretüli käigus 42-aastast naist. Kanntanu viidi haiglasse.

Vargused

20. aprillil teatati, et Gonsiori tänaval pargitud sõiduautost varastati tööriistu. Esialgne kahju on 1015 eurot.

20. märtsil teatati, et Kuke tänaval pargitud sõidukisse murti sisse ja varastati tööriistu ning tehnikat. Esialgne kahju on 6810 eurot.

Harjumaal ei registreeritud teateid rasketest kuritegudest.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Asja rikkumine ja hävitamine

Politseile teatati, et ööl vastu 19. aprilli soditi Viljandis Vaksali tänava raudteejaamas seisnud rongi üks külg. Juhtunu asjaolusid selgitab politsei.

Juhtumid piiril

20. aprilli hommikul saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli Läti numbrimärgiga sõiduauto Audi. Juhi ja tema dokumentide kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et auto roolis olnud naise juhiluba on kehtetu. Juhile määrati rahatrahv, masina rooli istus samas sõidukis viibinud juhtimisõigusega kaasreisija ning inimesed jätkasid oma teed Venemaa suunas.

20. aprilli pealelõunal kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis riigist väljuvat sõiduautot Toyota. Sõiduki täiendaval kontrollimisel leidsid piirivalvurid masinast antiradari. Juhile selgitati, et antud seade on Eestis keelatud ning teda hoiatati, et järgmisel korral see konfiskeeritakse. Mees lahkus piiripunktist oma sõiduvahendiga Venemaa Föderatsiooni.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

20. aprillil teatati, et Rakveres Ilu puiesteel asuvas kaupluses varastati rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 350 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

20. aprillil teatati, et Narvas Uusküla tänaval asuva kortermaja keldriboksist varastati murutrimmer Champion ja akusaag. Kahju kokku on 296 eurot.

20. aprillil teatati, et Sillamäel Majakovski tänaval asuvast korterist varastati televiisor Samsung, külmkapp Samsung ja muid esemeid. Esialgne kahju on 205 eurot.

20. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme maantee bussipeatusesse pargitud bussist varastati kaks akut. Kahju on 430 eurot.

20. aprillil teatati, et Narvas Tallinna maanteele pargitud autost varastati pardakaamera GoSwift, diiselkütust ja muid esemeid. Kahju on 212 eurot.

20. aprillil teatati, et Sillamäel Kesk tänaval asuva korterelamu trepikojast ja keldriboksist varastati alumiiniumredel ja kaks jalgratast. Kahju on 550 eurot.

 

Juhtumid piiril

20. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1979. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 13 päeva, neist kõik Eestis. Isikule määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

20. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1994. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudus kehtiv viisa riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

20. aprillil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1992. aastal ja 1991. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kellel puudusid piisavad elatusvahendid ning asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isikute viisad tunnistati kehtetuks ning piiril väljastati sisenemiskeelud.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehalised väärkohtlemised
20. aprillil sai politsei teate, et Türil Paide tänava korteris ründas 29-aastane alkoholi tarvitanud mees tuttavat 35-aastast naist. Politsei toimetas mehe raviasutusse.

Saaremaa

Omastamine

14. aprillil pillas 40-aastane mees Kuressaares Tallinna maantee kaupluses maha oma rahakoti, milles oli sularaha 370 eurot ja dokumendid. Kaupluse turvakaamera salvestuselt nähtub, et mõni aeg hiljem võtab üks poodi külastanud meesterahvas rahakoti üles ja jalutab sellega välja. Kaks päeva hiljem toob sarnane mees rahakoti kauplusesse tagasi, kuid sularaha selles enam ei ole. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 21.04.2017 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.