Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kevadkarika esimese võistluspäeva parim oli Timo Hiie (2017-04-21 16:58:26)

Raievõistluste xTREEm Cup sarjale eile Tartu Maamessil hoo sisse andnud noorendike hooldajatest oli parim Timo Hiie, langetajate seas oli võidukas Hannes Arula.

RMKd esindanud Timo Hiie kogus kettavahetuses ja stendivõistlusel võrdselt 25 punkti; esikoht üldarvestuses tuli seega kokku 50 punktiga. Teiseks tuli samuti RMK mees Aivar Heinla vastavalt 21, 22 ja kokku 43 punktiga ning kolmandaks Ole Hütt Luua Metsanduskoolist, kes teenis kettavahetuse eest 18, stendivõistlusel 20 ja kokku 38 punkti.

Juunioridest sai noorendike hoolduses esikoha ka üldarvestuse võitnud Timo Hiie RMK-st, Teiseks tuli Indrek Teki (Luua Metsanduskool) ja kolmandaks Rein Pihelgas (Luua Metsanduskool).

Langetamisel oli parim ja sai esikoha Hannes Arula (20 cm langetamise täpsusega), teise koha sai Indrek Teki (33 cm) ja kolmandaks tuli Martin Lepik (38 cm täpsusega).

Fotod eilsest võistluspäevast leiad aadressilt: https://www.dropbox.com/sh/89rgzlrifvx23hw/AADsr6jcafQOFUr4v75Kv9hIa?dl=0

Ela kaasa tänasele võistluspäevale Delfi TV otseülekande vahendusel: http://sport.delfi.ee/news/varia/muu/otse-delfi-tv-s-maamessil-toimub-vaatemanguline-raievoistlus?id=77941860

FB xTREEm CUP 2017 leht on aadressil: https://www.facebook.com/xtreemcup

20.-22. aprillini toimuv raievõistlus Kevadkarikas on võistlussarja xTREEm Cup tänavune esimene jõukatsumine. Eesti raiesportlaste paremiku seas võitlevad näiteks Sulev Tooming, Elvis Koort ja Jarro Mihkelson, neile pakuvad konkurentsi rahvusvahelised tegijad Lätist, Leedust ja Soomest.

Võistluse olulisi eesmärke on kutsehariduse edendamine ja kutseõppe propageerimine, samuti ohutud töövõtted ja praktilised teadmised. Seetõttu tehakse sel aastal lisaks Luua Metsanduskoolile võistluste organiseerimisel koostööd ka SA INNOVEga. xTREEm Cup 2017 peasponsoriks on STIHL, kuldsponsorid RMK, Husqvarna, Stora Enso ja Swedbank.

Peasponsor Stihli turvariiete nimest inspireeritud sari xTREEm Cup ühendab kevadest sügiseni enda alla kolm traditsioonilist raievõistlust: lisaks Kevadkarikale Eesti raiemeistrivõistlused ja võistluse TOP 10. Raievõistluste sarja kõige mahukam, pikem ja põnevam võistlus Kevadkarikas toimub tänavu 23. korda.

 

Allikas: Eesti Metsaseltsi 21.04.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.