Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Liiklustalgutel tabatud kihutaja pandi aresti (2017-04-21 16:49:02)

 

Politsei taotles täna kohtus aresti liiklustalgutel tabatud autojuhile, kes ületas ulatuslikult sõidukiirust ning kel puudus juhtimisõigus.

 

Sündmused said alguse 19. aprillil liiklustalgute päeval, kui politsei mõõtis kiirust Tartumaal Ilmatsalu teel. Mitu inimest olid teada andnud, et see 90 km/h piiranguga teelõik paistab silma ohtlike kihutajate poolest. Keskpäeval fikseeris politsei seal läheneva Audi A6 kiiruseks umbes 150 km/h. Autoroolis olnud 24-aastane Joosep peeti kinni ning kontrollimisel selgus, et mehel pole ka juhtimisõigust. Ta viidi arestimajja kohut ootama.

 

Varemgi juhtimisõiguseta roolist tabatud mees rääkis täna kohtus, et võttis teadlikult riski sõitu minna lootuses, et ta politseile vahele ei jää. Väidetavasti kiirustas ta ühte lasteaeda, kuhu pidi lõunaajaks lastele nende toidu kohale viima. Kohus määras mehele karistuseks 20 arestipäeva.

 

"Igati üllas on muretseda selle pärast, et väikestel lastel oleks kõht täis ja tuju hea, kuid ühtki head tegu ei tohi teha teiste inimeste ohutuse arvelt. Kolme nädala jagu arestipäevi on piisav aeg, et Joosep saaks oma tegudest järeldusi teha enne, kui see kellegi jaoks halvasti lõppeb," ütles kohtus politseid esindanud Lõuna prefektuuri vanemkomissar Vallo Tõnuvere.

 

Sel aastal on politsei kiirusületamiselt avastanud ligi 2000 autojuhti, mis on umbes 500 võrra vähem kui mullu samal perioodil.

 

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti Lõuna prefektuuri 21.04.2017 teade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.