Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Agrofoorumil Maaülikoolis arutatakse põllumajanduse panust maaelu arengusse (2017-04-19 09:14:25)


Täna, 19. aprillil kell 9.30 avab maaeluminister Tarmo Tamm Tartus Maaülikooli peahoones (Fr.R.Kreutzwaldi 1) juba viiendat korda toimuva rahvusvahelise Agrofoorumi Mare Balticum, kus tänavu on arutelude põhirõhk sellel, kuidas põllumajandus panustab maaelu hüvangusse.

Maaeluminister Tarmo Tamm ütles, et kuigi põllumajanduse moderniseerimine teeb töö kergemaks ja nõuab vähem töökäsi, on põllumajandusel jätkuvalt väga oluline koht maaelus. Samalaadselt elavad ka meie lähemad naabrid Läänemere ääres. "Tahame sellest rääkida idapartneritele, kellest mitmel on praegu veel tubli kolmandik elanikkonnast põllumajanduses hõivatud. On ju meie ühine soov, et kogu ühiskond mõistaks põllumajanduse rolli, olgu tootjana, maastikukujundajana või maaelu toetajana," sõnas Tamm.

Agrofoorumil osalevad Euroopa Parlamendi põllumajanduse ja maaelu arengu komitee esimees Czesław Adam Siekierski ja Euroopa Komisjoni põllumajanduse ja maaelu arengu peadirektoraadi peadirektor Jerzy Bogdan Plewa, lisaks mitmete riikide delegatsioonidele teevad ettekandeid Euroopa Komisjoni, ÜRO toidu- ja põllumajandusorganisatsiooni (FAO), Läänemeremaade nõukogu ja idapartnerluse riikide esindajad.

Konverentsi videoülekannet saab vaadata konverentsi koduleheküljelt: http://agroforum.emu.ee/

Allikas: Maaeluministeeriumi 19.04.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.