Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 16. nädala eelinfo (2017-04-17 08:53:48)

Esmaspäev, 17. aprill

· Esmaspäeval ja teisipäeval toimub Lahemaa rahvuspargi traditsioonilise elulaadi infopäev ja mõttekoda. Täpsem päevakava ja registreerimine Keskkonnaameti kodulehel.

Teisipäev, 18. aprill

· KIKi juhataja Veiko Kaufmann ja juhtivkoordinaator Siim Umbleja osalevad kell 12 Saaremaal Baltic Workboats AS-i Nasva tehases Politsei- ja Piirivalveameti reostustõrjevõimekusega patrull-laeva kiilutseremoonial ning kahe uue väikelaeva veeskamisel.

Kolmapäev, 19. aprill

· Kolmapäevast laupäevani osaleb Maa-ameti peadirektor Tambet Tiits Šveitsis ÜRO Euroopa Majanduskomisjoni maade administreerimise töörühma ning EuroGeographics' katastri- ja kinnistusregistrite töörühma poolt korraldataval üritusel "Maade administreerimine ja maakorraldus infoajastul" ettekandega "Rail Baltic kui maakorraldusprojekt".

Neljapäev, 20. aprill

· Neljapäeval toimub Kvartali konverentsikeskuses (Riia 2, Tartu) metsanduse visioonikonverents, kus vaadatakse tulevikku ja arutletakse, milline võiks olla metsandus 20 aasta pärast. Ettekannetes esitatakse nägemused säästvast metsandusest, haridusest, tööstusest ja innovatsioonist aastal 2037 ja otsitakse lahendusi eesmärkide täitmiseks.

· Neljapäeval ja reedel esineb Maa-ameti geodeesia osakonna juhataja Karin Kollo ettekandega Poolas rahvusvahelisel konverentsil "Good practices for Environment". Kollo tutvustab Eesti-Šveitsi koostööprogrammi toel rajatud GNSS-RTK püsijaamade võrgu rekonstrueerimise projekti.

· Algusega kell 14 toimub Vaivara MKA kaitse-eeskirja eelnõu avalik arutelu toimub Vaivara vallavalitsuses (Pargi 2, Sinimäe).

· Algusega kell 18 arutletakse Eesti Loodusmuuseumi Öökulli akadeemias koos publitsist Kaupo Vippoga teemal "Tööstustsivilisatsiooni heaolupohmelusest". Akadeemias tuleb juttu loodusseadustest, mida on järginud kõik seni tuntud tsivilisatsioonid oma tõusus ja languses, samuti ka meie endi perspektiividest selle taustal.

Lisainfot leiab Loodusmuuseumi kodulehelt.

Reede, 21. aprill

· Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb Valgamaal Taheval toimuval metsaistutuspäeval. Istutuspäeva kohta leiab lisainfot RMK kodulehelt, samal lehel saab ka registreeruda.

Laupäev, 22. aprill

· Laupäeval ja pühapäeval toimub Karula rahvuspargi noorte looduskaitsjate (Junior Ranger) kevadseminar kahepäevase väliretkena Karula rahvuspargis ja rahvuspargi lähedal Kautsil.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.