Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-04-12 17:18:07)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 74 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kolm avaliku korra rasket rikkumist, 29 varavastast kuritegu, seal hulgas 23 vargust. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 11. Väärtegusid registreeriti 212.

Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

11. aprillil teatati, et Kesklinnas Narva maanteel lõi 32-aastane mees 29-aastast meest ning põhjustas talle valu. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

11. aprillil teatati, et Lasnamäel Pallasti tänaval asuvast kauplusest varastada üritanud 27-aastane mees lõi 64-aastast turvatöötajat, kes sai vigastada. Mees peeti kinni ning toimetati jaoskonda.

Kehalised väärkohtlemised

11. aprillil teatati, et Lasnamäel Läänemere teel löödi 49-aastast meest, kes toimetati haiglasse.

11. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopliranna tänaval asuvas korteris lõi 60-aastane mees 61-aastast naist ning põhjustas talle valu. Politseinikud pidasid abikaasat löönud mehe kinni.

11. aprillil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval asuvas korteris lõi 29-aastane mees 31-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni ning kiirabi vaatas naise üle.

Vargus

11. aprillil teatati, et Kesklinnas Asula tänaval asunud ehitussoojakust varastati trell, keevitusaparaat ja teisi asju. Esialgne kahju on 2880 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. aprillil teatati, et Viimsi alevikus Nelgi teel asuvas korteris lõi 20-aastane mees 18-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

11. aprillil kella 19.30 paiku küsis joobes 47-aastane mees Tartus Laial tänaval juhuslikult möödujalt sigaretti. Esialgsetel andmetel ründas eitava vastuse saanud mees seejärel sigaretti andmast keeldunud möödakäijat noaga. Joobes mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning viidi arestimajja. Kergemaid vigastusi saanud 43-aastase mehe viisid meedikud tervisekontrolliks TÜ Kliinikumi, kust ta peale esmaabi saamist kodusele ravile lubati.

Valgamaa

Dokumendi vargus

10. aprillil teatati politseile, et Valgas Leiva tänava eramust varastati ID-kaart koos paroolidega ning maja kinkeleping.

Võrumaa

Vargus

11. aprilli hommikul teatati politseile, et öö jooksul ärandati Vastseliina alevikus Ülase tänava maja eest sõiduauto Volkswagen Golf. Ärandatud sõiduk oli lukustamata, samuti oli sel ees süütevõti. Kahju on 2000 eurot.

IDA PREFKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. aprillil lõi 55-aastane mees Väike-Maarjas Soo tänaval asuvas korteris noaga käe piirkonda 39-aastast meest. Kannatanu sai pindmisi vigastusi ja lubati kodusele ravile. 55-aastase mehe pidas politsei kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. aprillil lõi 56-aastane mees Narvas V. Gerassimovi tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 58-aastast naist.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Pärnumaa

Vargus
11. aprillil sai politsei teate, et Tori vallas Kuiaru külas tungiti sõiduautosse Volvo ja varastati sealt sularaha, mootorsaag Stihl, sülearvuti, vabaajajalatsid ja alkoholi. Varastatud esemete nimekiri ja kahju suurus on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
11. aprillil laekus politseile teade, et möödunud nädalal tõukas 48-aastane mees 79-aastast naist selliselt, et viimane kukkus vastu lähedal olnud kappi ning vigastas end. Kannatanu meedikute abi ei vajanud.

11. aprillil sai politsei teate, et Sauga vallas Tammiste külas lõi 52-aastane mees puuhaluga tuttavat 59-aastast meest. Kannatanule osutati traumapunktis esmaabi.

Raplamaa

Kehaliine väärkohtlemine

11. aprillil teatati politseile, et Kohila vallas Rootsi külas ründas 28-aastane mees oma 32-aastast elukaaslast põhjustades sellega füüsilist valu ja kehavigastusi.

Vargus
11. aprillil teatati politseile, et Kehtna vallas Kehtna alevikus siseneti lukustamata välisukse kaudu korterisse ja varastati sülearvuti HP, arvuti klaviatuur, arvuti kõlarid, ruute ja mobiiltelefon. Kahju on 207 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.04.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.