Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-04-11 19:05:31)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 93 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kolm avaliku korra rasket rikkumist, 43 varavastast kuritegu, sealhulgas 31 vargust. Kuues liiklusõnnetuses sai vigastada seitse inimest. Tabati 17 alkoholi- ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 273 väärtegu.

Piiril väljastati kümme sisenemiskeeldu ning registreeriti kaks viisaeeskirja rikkumist ning üks dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

10. aprillil teatati, et Mustamäel Tammsaare teel asuva kaubanduskeskuse parklas lõi tuttav mees 25-aastast meest ning tekitas talle vigastusi.

Kehalised väärkohtlemised

10. aprillil teatati, et Kesklinnas Faehlmanni tänaval asuvas korteris lõi alkoholi tarvitanud elukaaslane 45-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid kinni 34-aastase mehe.

10. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Soo tänava õuel tekkis kahe 52-aastase mehe vahel tüli, mille tagajärjel üks meestest põhjustas teisele valu. Politseinikud pidasid kinni teo võimaliku toimepanija.

10. aprillil teatati, et Kesklinnas Wismari tänaval lõi naaber 31-aastast meest ning tekitas talle vigastusi.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. aprillil teatati, et Kuusalu vallas Allika külas lõi 42-aastane mees lähisugulast, 38-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Kiirabi vaatas mehe vigastused üle.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. aprilli õhtul puhkes Tartus Kuru tänava eramus kahe mehe ja ühe naise vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Rüseluses said kannatada 25-aastane mees ja 30-aastane naine, kes pöördusid esmaabiks traumapunkti. Osapooltest agressiivsem joobes 33-aastane mees viidi aga arestimajja.

Juhtum piiril

10. aprillil kella 15 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki sisenevat sõiduautot BMW. Juhi kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et masina roolis olnud 28-aastase mehe juhtimisõigus on peatatud. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning talle määrati rahatrahv. Auto rooli istus juhtimisõigusega tuttav ning sõidukil lubati riiki siseneda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. aprillil teatati, et Tamsalu linnas Tööstuse tänaval asuvas kontoriruumis tungis 29-aastasele naisele kallale tema 34-aastane elukaaslane.

Vargus

10. aprillil teatati, et Kadrina vallas Pariisi ja Jõepere küla vahelisest metsast varastati ulukikaamera, mälukaart ja MicroSD adapter. Kahju kokku on 302 eurot.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

10. aprillil teatati, et Narvas Kerese tänaval asuvas kaupluses tekkinud tüli käigus tungis 27-aastasele naisele kallale tuttav naisterahvas.

Kehalised väärkohtlemised

10. aprillil teatati, et Narvas Rahu tänaval asuvas korteris lõi 26-aastast naist tuttav 30-aastane mees.

10. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Järveküla teel asuva kaupluse juures lõi 28-aastast naist tema 26-aastane vend.

Vargused

10. aprillil teatati, et Narvas Energia tänaval asuvast korterelamu keldriboksist varastati komplekt autovelgesid. Kahju on 250 eurot.

10. aprillil teatati, et Sillamäel Ranna tänaval asuva korterelamu trepikojast varastati fonolukk. Kahju on 400 eurot.

Juhtumid piiril

10. aprillil saabusid Narva raudteepiiripunkti riiki sisenevale suunale 1988. aastal, 1985. aastal, 2012. aastal ja 2015. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud. Isikud andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Piiril väljastati sisenemiskeelud, isikute viisad tunnistati kehtetuks ning nad saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

10. aprilli saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1984. aastal, 1953. aastal, 1993. aastal ja kaks 1996.aastal sündinud Armeenia Vabariigi kodanikku, kellel puudusid kehtivad viisad või elamisload riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

10. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1965. aastal sündinud Serbia Vabariigi kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi tingimusi. Isik andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning tal puudusid piisavad rahalised vahendid Schengeni territooriumile sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine
9. aprillil sai politsei teate, et Raplas Kauba tänava meelelahutusasutuses toimunud kontserdil segas 25-aastane mees esinejaid ja teisi külastajaid, ei allunud turvatöötajate korraldustele ning ründas neist ühte põhjustades turvatöötajale füüsilist valu ja tervisekahjustuse.

Surma põhjustamine ettevaatamatusest
10. aprillil teatati politseile, et Rapla vallas juhtus traagiline õnnetus, kui tugeva tuule tõttu liikus väljas seisnud lapsevanker ühes selles maganud alla aastase lapsega maja lähedal asuvasse välibasseini. Meedikute püüdlustele vaatamata last elustada ei õnnestunud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.04.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.