Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põhja- ja Lõunaprefektuuri nädalavahetuse info (2017-04-04 08:11:51)
 

Põhja prefektuuri nädalavahetuse info

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

1. aprillil teatati, et Lasnamäel Paasiku tänaval löödi 61-aastast meest ning tekitati talle tervisekahjustusi. Politseinikud toimetasid jaoskonda 28,- 22- ja 41-aastase mehe.

1. aprillil teatati, et Kesklinnas Faehlmanni tänaval toimus naabrite vahel tüli, mille tagajärjel lõi 34-aastane mees 44-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid noorema mehe kinni.

1. aprillil teatati, et Kristiine Sõpruse puiesteel asuva kortermaja trepikojas lõid tundmatud mehed 27-aastast meest ning tekitasid talle vigastusi. Kiirabi toimetas kannatanud haiglasse.

2. aprillil teatati, et Suur-Karja tänaval tekkis konflikt nelja noormehe vahel, mille tagajärjel löödi 26-aastast ja 21-aastast meest. Turvatöötajad andsid ühe löömises kahtlustatava, 24-aastase mehe politseinikele üle. 21-aastase kannatanu viis kiirabi haiglasse.

2. aprillil teatati, et A.H. Tammsaare teel tungis tundmatu isik kallale 29-aastasele mehele, kes viidi haiglasse.

2. aprillil teatati, et Liivamäe tänaval rünnati 28-aastast meest, kes pöördus hiljem ise kiirabisse.

2. aprillil teatati, et Madala tänaval tulistati õhkpüssist avaldaja koduaknasse. Sündmuskohal viisid kriminalistid läbi esimesed menetlustoimingud. Patrullpolitseinikud kontrollisid ka piirkonda, kuid kedagi ei tabatud. Vahejuhtumis keegi viga ei saanud.

Kehalised väärkohtlemised

31. märtsil teatati, et Kesklinnas Aia tänaval asuvas hostelis lõi 40-aastane naine 30-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud toimetasid osapooled täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks jaoskonda.

31. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänava korteris toimus 23-aastase naise ja 33-aastase mehe vahel konflikt, mille tagajärjel sai mees kannatada. Politseinikud toimetasid osapooled jaoskonda.

1. aprillil teatati, et Nõmmel Ilmarise tänaval asuvas korteris põhjustas tüli käigus 33-aastane mees samaealisele naisele valu.

1. aprillil teatati, et Lasnamäel Arbu tänaval kasvas naabrite tüli konfliktiks, mille tagajärjel lõi 62-aastane mees 22-aastast meest ning põhjustas talle valu. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

1. aprillil teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval asuvas korteris lõi 45-aastane mees oma elukaaslast, 46-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse ning politseinikud pidasid mehe kinni.

1. aprillil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris põhjustas 35-aastane mees 45-aastasele naisele füüsilist valu. Politseinikud toimetasid osapooled jaoskonda.

1. aprillil teatati, et Mustamäel Ehitajate teel asuvas korteris põhjustas 31-aastane mees 39-aastasele naisele tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid mehe kinni ning kiirabi viis naise haiglasse.

2. aprillil teatati, et Katleri tänaval löödi peretüli käigus 28-aastast naist.

Ähvardamine

1. aprillil teatati, et Kesklinnas Tehnika tänaval toimus tüli, mille järel ähvardas 45-aastane mees kirvega 52-aastast naist.

Vargused

31. märtsil teatati, et sõiduautost varastati rahakott koos sularahaga. Esialgne kahju on 3000 eurot.

31. märtsil teatati, et Nõmmel Kanarbiku tänaval asuvast eramust varastati tööriistu. Esialgne kahju on 1500 eurot.

2. aprillil teatati, et Järveotsa tänava korterisse murti sisse. Kahju on selgitamisel.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. aprillil teatati, et Maardus Stardi tänaval asuvas korteris toimus alkoholi tarvitanud meeste vahel konflikt. 46- ja 50-aastane mees põhjustasid üksteisele valu.

Vargus

31. märtsil teatati, et Harku vallas Tutermaa külas varastati järelkärust neli rehvi, saetarvikuid ja teisi asju. Esialgne kahju on 300 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab informatsiooni Põhja Ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult Jelena Filippovalt telefonil 5302 1929 või e-posti aadressil jelena.filippova@prokuratuur.ee.

Juhtumid piiril

2. aprillil kontrollis Tallinna kordoni patrull Tallinnas Lootsi tänaval Leedu Vabariigi registreerimismärgiga sõiduautot Volkswagen Caddy, mida juhtis 1961. aastal sündinud Leedu Vabariigi kodanik, kes saabus reisilavaga Megastar Helsingist. Kontrollimisel esitas mees Leedu Vabariigi ajaliselt kehtetu ning täielikult võltsitud juhiloa. Kui isiku tähelepanu juhiti sellele, et esitatud juhiluba on võltsitud, esitas mees lisaks Suurbritannia ja Põhja-Iirimaa Ühendkuningriigi õpilase (nn juhendatava) juhiloa, mis Eesti Vabariigis ei kehti. Seega puudus mehel vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigus. Koostati väärteoprotokoll. Mehel lubati lahkuda, sõiduki juhtimist jätkas asendusjuht. Võltsitud juhiluba võeti ära.

2. aprillil saabus Tallinna piiripunkti lennuga Kiievist 1973. aastal sündinud Ukraina kodanik, kelle ütlused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed. Koostati Piiril väljastatud sisenemiskeeld, talle väljastatud viisa tunnistati kehtetuks. Naine viibib kuni tagasilennuni lennujaama kinnisel transiitalal.

2. aprillil saabusid Tallinna piiripunkti lennureisiga Istanbulist neli Hiina Vabariigi (Taiwan) kodanikku: 1979. aastal sündinud naine, 1987. aastal sündinud mees, 1981. aastal sündinud mees ja 1978. aastal sündinud mees. Neil puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Koostati piiril väljastatud sisenemiskeelud ja nad jäävad kuni tagasilennuni lennujaama kinnisele transiitalale.

Lõuna prefektuuri nädalavahetuse info

Tartumaa

Röövimine

2. aprilli varahommikul teatati politseile, et Tartus Lubja tänava korteris tungisid kaks meest öösel kallale 31-aastasele toakaaslasele, kellelt võeti ära paari euro väärtuses sularaha, Nokia mobiiltelefon, 3 jogurtit ja suitsupakk. Meestevahelise kähmluse lõpetas majavalvur, kelle juuresolekul tagastati kannatanule ka temalt ära võetud asjad. Kannatanu meedikute abi ei vajanud ning politsei toimetas ta ütluste andmiseks jaoskonda.

Vägivald võimuesindaja suhtes

1.aprillil kella 18 paiku sai politsei väljakutse Rannu valda Noorma külla, kus omavahel olid rüselema läinud alkoholi tarvitanud isa ja poeg. Politsei pidas agressiivseks muutunud 16-aastase joobes noormehe kinni ning ta viidi kainenema. Kinnipidamisel osutas noormees aga korrakaitsjatele vastupanu ning lõi ühte ametnikest jalaga. Vahejuhtumis keegi viga ei saanud.

Avaliku korra rasked rikkumised

1.aprillil sai politsei väljakutse Tartus Küüni tänava toidukoha juurde, kus esialgsetel andmetel oli järjekorras seisnud nelja mehe vahel tekkinud sõnavahetus. Omavaheline arusaamatus päädis rüselusega. Kähmluses said viga järjekorras oodanud 29-aastane ja 34-aastane mees, kellele meedikud andsid esmaabi kohapeal. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

1.aprillil tungis alkoholi tarvitanud 20-aastane mees Tartus Raekoja platsil kallale seal pilli mänginud 25-aastasele mehele. Politsei pidas kallaletungija kinni ning viis ta esialgu kainenema. Pillimees rünnakus viga ei saanud.

Kehalised väärkohtlemised

2. aprilli öösel lõi 28-aastane naine Ülenurme alevikus Uue tänava korteris sõnavahetuse käigus oma abikaasat. Kannatanu pöördus esmaabiks TÜ Kliinikumi ning seejärel ütluste andmiseks politseijaoskonda.

1.aprillil sai politsei väljakutse Tartus Põllu tänava korterisse, kus alkoholi tarvitanud kaasad sõnavahetuse käigus omavahel rüselema olid läinud. Kumbki tüli osapooltest meedikute abi ei vajanud. Politsei viis mehe esialgu kainenema.

Vargus

2. aprillil varahommikul kella 4.30 paiku teatati politseile, et Tartus Teguri tänaval on lõhutud kaupluse aknaklaas. Esialgsetel andmetel varastati kauplusest kassa. Kahju on 3000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab teavet Lõuna Ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult Kauri Sinkeviciuselt telefonil 7500776 või e-posti aadressil kauri.sinkevicius@prokuratuur.ee

Juhtumid piiril

31. märtsi ennelõunal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riigist väljuvat sõiduautot Volkswagen. Sõidukist avastati 12 paukpadruniga automaadilint ning üks kasutatud padrun. Juht loobus vabatahtlikult padrunitest ning need suunati hävitamisele. Peale toiminguid lahkus juht oma sõiduvahendiga Venemaale.

1.aprilli hommikul tõkestati Koidula maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 43-aastasel Moldova Vabariigi kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed, samuti puudusid mehel asjakohased dokumendid. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

1.aprillil kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Renaulti veokit ning avastasid, et autorongi tagumine amort on kere küljest lahti. Sõidukit ei lubatud Eestisse ning see suunati tagasi Venemaale.

1.aprillil veidi enne südaööd märkasid piirivalvurid patrullsõidu ajal Jõgevamaal Tiheda külas tee ääres istuvat naist. Piirivalvurid selgitasid vestluses, et maas istunud eakas naine oli kaine, temaga oli kõik korras ent ta ei jaksanud lihtsalt omal jõul koju minna. Piirivalvurid viisid naise koju.


Allikas:PPA pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.