Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tamm: Meie ühine tahe on, et elu maal säiliks! (2017-04-01 10:51:55)


Meie ühine tahe on, et elu maal säiliks, avatud talude päeval osalejad on 100 protsenti ehedad Eesti talud, kes selle eest seisavad, ütles täna Käärikul toimunud avatud talude päeva ettevalmistaval infopäeval esinenud maaeluminister
Tarmo Tamm.

"Maaelu säilimise jaoks on vaja toredaid sädeinimesi, kes on valmis oma kodud ja südamed inimestele avama, et rohkem inimesi leiaks tee maaeluni," lisas Tamm.

Kolmandat üle-eestilist avatud talude päeva ettevalmistaval infopäevalkutsus Tamm üles talupidajaid osalema avatud talude päeval 23. juulil, et tugevdada inimeste sidet maaeluga, näidata, kust pärineb kodumaine toodang, ning elavdada läbi otsekontaktide kodumaiste toodete tarbimist.

Avatud talude päeval osalemiseks tuleb talu või põllumajandustootmine hiljemalt 1. mail registreerida veebilehel http://www.avatudtalud.ee/#talule.

Esimene avatud talude päev toimus 2015. aastal, kui oma uksed avas külastajatele 147 talu, 2016. aastal osales 234 talu.

Avatud talude päeva korraldavad Maaeluministeerium, Maamajanduse Infokeskus, vastühinenud Eesti Põllumeeste Keskliit ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda ning Eestimaa Talupidajate Keskliit. Korraldamisse on kaasatud ka kohalikud Leader-tegevusgrupid ja Eesti Külaliikumine Kodukant.

Avatud talude päeva korraldamist rahastatakse Eesti maaelu arengukavast 2014-2020 ja Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist.

Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.