Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei tuvastab klienditeenindajaid tüssanud paari (2017-03-21 17:22:11)


Politsei palub kaasabi tuvastamaks isikuid, keda on alust seostada raha välja petmises Tartu ja Tallinna kauplustes.

Pildil olevat meest ja naist on alust seostada märtsikuus nii Tartus kui Tallinnas kaupluse teenindajalt raha välja petmises. Mees ja naine kõnelevad inglise keeles ning võivad liikuda tumeda Volkswageniga.

Tartus juhtunu näitel soovis fotol olev naine osta juveelipoest mõnekümne eurost ehet ning asetas maksmiseks letile 200-eurose. Kui müüja ulatas naisele tagastusraha, mõtles naine ümber ning andis ehte tagasi. Müüja andis naisele tema 200-eurose tagasi ning paar lahkus poest. Seejärel avastas teenindaja, et ka letile jäänud tagastusrahast on üle poole kadunud.

Tartu politseijaoskonna politseikapten Kert Kotkas sõnas, et periooditi tuleb ette juhtumeid, kus manipulatsiooni, osava jutu ja tähelepanu hajutamisega petetakse klienditeenindajatelt sularaha välja. "Soovitame ka kõige rutiinsemal tööpäeval valvsust mitte kaotada ning ohtude paremaks ennetamiseks tõsta enda teadlikkust erinevatest petuskeemidest. Näiteks jagavad levinumatest petuskeemidest operatiivselt infot oma sotsiaalmeedia kontodel PPA veebikonstaablid," soovitas politseikapten.

Kui keegi tunneb ära pildil oleva naise ja mehe, palutakse sellest teada anda politsei infotelefonil 612 3000 või politsei kontaktidel 730 8668, aita.ambos@politsei.ee.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 21.03.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.