Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 12. nädala eelinfo (2017-03-20 03:21:17)

Esmaspäev, 20. märts

· Keskkonnaminister Marko Pomerants avab esimese "Euroopal veab, Eesti veab!" ürituse, mis toimub esmaspäeval kell 15-18 Tallinna Ülikooli Euroopa saalis. Märtsi lõpus ja aprilli alguses korraldavad Avatud Eesti Fond, vabaühenduste liit EMSL ja riigikantselei üle Eesti kuus arutelu "Euroopal veab, Eesti veab!", kus oma ala Eesti eksperdid selgitavad täpsemalt, mis teemad asuvad Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise prioriteetide ehk uuendusmeelse, digitaalse, kaasava ja turvalise Euroopa arendamise all.

· Esmaspäeval külastavad Keskkonnaministeeriumi Eestis visiidil olevad Moldova vee-eksperdid.

Teisipäev, 21. märts

· Algusega kell 14 toimub KIKi nõukogu korraline koosolek.

· Teisipäevast reedeni toimub Eesti Loodusmuusemis 1.-3. klassi õpilastele mõeldud laager "Kaheksa ühe hoobiga". Neli päeva kestvas laagris saavad osalejad tutvuda kaheksa Tallinna vanalinnas asuva muuseumi ja keskusega ning ammutada teadmisi nii ürgsetest mereelukatest, keskaegsetest legendidest kui tänapäevasest teatrielust.

Kolmapäev, 22. märts

· Keskkonnaminister Marko Pomerants avab Tallinna Tehnikakõrgkoolis toimuva rahvusvahelise veepäeva ürituse.

· Kolmapäeval ja neljapäeval tähistatakse Peterburis rahvusvahelise konverentsiga Läänemere päeva, kus osaleb ka Keskkonnaministeeriumi delegatsioon. Konverentsil arutatakse tänaseid Läänemere probleeme - võitlust mereprügi vastu, mere eutrofeerumist, mereelustikku ohustavate ohtlike ainete merre sattumise piiramist ning meretranspordi keskkonnaohutust. Lisaks toimub eraldi kohtumine Eesti, Soome ja Venemaa esindajate vahel, et hinnata Soome lahe kolmepoolse koostöö tulemuslikkust ning ajakohastada tegevuskava Soome lahe ühisseireks, lahega seotud uuringutulemuste koordineerimiseks ning infovahetuse parandamiseks.

· Kolmapäeval ja neljapäeval toimub Jõgevamaal energia- ja ressursisäästukonkursi Negavatt boot camp, kus kümme finaali jõudnud projekti meeskonnad koos mentoritega oma ideid edasi arendavad.

Neljapäev, 23. märts

· Algusega kell 9.30 toimub Keskkonnaagentuuris rahvusvahelise meteoroloogiapäeva puhul konverents "Avastades pilvi".

· Keskkonnaminister Marko Pomerants esineb tervituskõnega konverentsil "Towards a Cleaner Society - A Boilerplate for the Transition?"

· Algusega kell 11 korraldab Keskkonnaamet koostöös Keskkonnaministeeriumiga Keskkonnaameti Tartu kontoris (Aleksandri 14, Tartu) põllumajandustootjatele koolitus-teabepäevad seoses vedelsõnniku laotamisplaanide taotluste ja veekaitsevööndis karjatamise kohta teatiste esitamise kohustusega Keskkonnaametile läbi infosüsteemi.

· Tallinnas hotelli Dzingel konverentsikeskuses toimub reostustõrje teemaline infopäev väikesadamatele, mille korraldavad Ergoron OÜ koostöös Politsei- ja Piirivalveameti, Päästeameti ja Keskkonnainspektsiooniga.

Osalemine on tasuline, täpsem info: info@asfalt.ee.

· Algusega kell 18 toimub Eesti Loodusmuuseumis Öökulli akadeemia, kus sel korral on külas evolutsioonigeneetik Mait Metspaluga. Uuritakse, kuidas on võimalik inimese DNA järgi teada saada meie põlvnemise lugu, kellega on eestlased suguluses ning kui kaugele ajalukku saame geenide kaudu pilgu heita. Juttu tuleb ka geenipanga tööst ning sellest, kas DNA annab meile absoluutse tõe evolutsiooni kohta.

Reede, 24. märts

· Keskkonnaminister Marko Pomerants külastab Valgamaad.

· Algusega kell 15 toimub Eesti Loodusmuuseumis Uudishimulike Loodusklubi, kus loodusmuuseumi geoloog Sander Olo tutvustab näitust "Müstiline ürgmeri" ning räägib, kuidas käis kivististe elluäratamine.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.