Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei keelab alates 16. märtsist Pärnumaal merejääle mineku (2017-03-16 08:23:20)


Pärnu lahe jääl liikumine on muutnud eluohtlikuks ja seoses sellega keelab politsei 16. märtsist Pärnumaal merejääle mineku. Erandina on jääle minek lubatud kutselistele kaluritele mõrra- ja võrgupüügiks.

Lääne prefektuuri teabebüroo juhi Argo Tali sõnul on jääolud Pärnu lahel oluliselt halvenenud, mistõttu keelatakse homsest Pärnumaal merejääle minek. Erandina on jääle lubatud minna kutselistel kaluritel mõrra- või võrgupüügiks, kellel on piisavad kogemused ja oskused keerulistes jääoludes tegutsemiseks.

Tali kinnitab, et hoolimata keelust on Pärnu politseijaoskonna merepäästjad ööpäevaringses valmisolekus ja valmis abivajajaid aitama.

"Palume kõigil kutselistel kaluritel, kes Pärnu merejääle lähevad, informeerida politsei operatiivteabeteenistust numbril 629 2555."

Tali sõnul on varasematest aastatest on teada, et keeld ja hoiatavad tulbad ei takista uljaspäid jääle minemast.

"Kindlasti jätkame ohutuse tagamiseks igapäevaselt kaldapatrullidega, et jääl toimuval ennetavalt pilku peal hoida ja veenduda, et kõik, kellel on jääle lubatud minna, on õhtuks turvaliselt kaldale jõudnud," kinnitas Tali.

Märgates jääl abivajajat, tuleks viivitamatult helistada numbril 112.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.