Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-03-07 16:02:41)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 65 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 26 vargust (kuus eluruumidest ja üks sõidukist). Ühes liiklusõnnetuses sai vigastada inimene. Tabati 14 alkoholi- ja kuus narkojoobes juhti. Registreeriti 355 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

6. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris lõi ühise alkoholi tarvitamise käigus 45-aastane mees 22-aastast naist ning tekitas talle vigastusi.

6. märtsil teatati, et Lasnamäel J. Koorti tänaval asuvas korteris lõi 67-aastane mees tüli käigus 69-aastast naist ning põhjustas talle valu.

Vargus

6. märtsil teatati, et Haaberstis Kakumäe teel asuvast ehitusjärgus eramust varastati tööriistu, sealhulgas akudrellid, ketassaag, segumikser ja ketaslõikur. Esialgne kahju on 950 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

4. märtsil kella 1.25 ajal pidasid turvamehed Tartus Küüni tänava meelelahutusasutuses kinni alkoholi tarvitanud 27-aastase mehe, kes klubis oma tuttavaga rüseles. Kinnipidamise käigus sai 27-aastane mees kergemaid vigastusi. Turvatöötajad andsid mehe politseile üle ning mees toodi asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vargused

5. märtsil avastati, et teadmata aja jooksul on Rannu vallas Ervu külas sisse murtud talumajja, kust varastati kaks murutrimmerit ning bensiini. Lisaks oli lõhutud kahe kõrvalhoone ukselukud. Kahju on 500 eurot.

6. märtsil teatati politseile, et nädalavahetuse jooksul murti Kambja vallas Rebase külas sisse tootmishoonesse, kust varastati Makita saag ning naelapüstol. Kahju on 1250 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

4. märtsil kella 17.55 ajal teatati politseile, et Viljandis Lossi tänava korteris lõi alkoholi tarvitanud naabrimees 17-aastast noormeest. Tüli naabrite vahel oli puhkenud noormehe korterist kostunud kolina tõttu. Asjaolude selgitamisel ilmnes, et küttepuude toomisega oli kaasnenud müra, mis napsist naabrit häirinud oli. Meedikud andsid kannatanule esmaabi. Politsei viis lööja kainenema.

Juhtumid piiril

6. märtsil kella 11 ajal tõkestati Koidula maanteepiiripunktis riiki sisenemine Eesti numbrimärgiga avariilisel sõiduautol Jeep Grand Cherokee, millel puudus esituli ja kaitseraud. Kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et sõiduvahendi turvapadjad ei ole samuti töökorras. Selleks, et ohtlike vigadega sõiduvahend ei satuks liiklusesse tõkestati piiripunktis selle riiki sisenemine ning masin paigutati treileri saabumiseni tolliplatsile.

6. märtsil kella 11.50 ajal tõkestati Koidula maanteepiiripunktis riiki sisenemine Vene numbrimärgiga Scania veokil, millel avastati ohtlik piduriketta kahjustus ning mootoriõli leke. Raskeveok suunati vigade kõrvaldamiseks tagasi Venemaa Föderatsiooni.

6. märtsil kella 12.35 ajal peatasid piirivalvurid Kallaste linnas Võidu tänaval kontrolliks sõiduauto Nissan Primera. Piirivalvurid avastasid kontrolli käigus, et sõiduvahendil puudub kehtiv liikluskindlustus, mistõttu määrati selle juhile 40-eurone rahatrahv.

6. märtsil kella 16.00 ajal tõkestati Koidula maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 46-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja tingimuste kohta ei olnud usaldusväärsed ning isikul puudusid piisavad elatusvahendid. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. märtsil teatati, et Kohtla-Järvel Põhja Alleel asuvas korteris lõi 26-aastast meest tema isa. Politsei pidas 50-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

6. märtsil teatati, et Kohtla-Järvel Pärna tänaval asuva maja juures lõi 38-aastast meest tundmatu meesterahvas.

Vargused

6. märtsil teatati, et Kohtla-Järvel Aia tänaval asuvas meelelahutusasutuses varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 567 eurot.

6. märtsil teatati, et Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval asuva korterelamu keldriboksidest varastati jalgratas Discovery, valuveljed rehvidega ja ligi 220 kilogrammi vaske. Kahju kokku on 970 eurot.

6. märtsil teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuva haridusasutuse riietusruumist varastati mobiiltelefon Samsung ja telefoniümbris. Kahju kokku on 307 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine

6. märtsil teatati, et Narvas tungiti sisse Linda tänaval asuva ettevõtte ruumidesse ning kahjustati teekattemärgistuse sõidukit Volvo. Garaažiruumis kahjustati elektrijuhtmestikku. Esialgne kahju on 4700 eurot.

Juhtum piiril

6. märtsil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1945. aastal ja 1968. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikutel puudusid kehtivad viisad riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
6. märtsil avastati, et Sauga vallas Eametsa külas on majast varastatud televiisor ja muid esemeid. Kahju on 760 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine
6. märtsil kella 13 ajal löödi Paikuse vallas Silla külas Jõekalda teel omavahelise tüli käigus 73-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Raplamaa

Vargus
6. märtsil avastati, et Kohila vallas Aespa külas Metsavaikuse ringteel on tungitud hoonetesse, kust on varastatud ehitustööriistu, televiisor ja muid esemeid. Kahju on 3000 eurot.

Omavoliline sissetung
5. märtsil kella 15 ajal avastati, et Kehtna vallas Põllu külas on tungitud tallu ja varastatud 50 eurot sularaha.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 07.03.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.