Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 10. nädala eelinfo (2017-03-06 07:37:44)

Esmaspäev, 6. märts

- Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusnõukogu (Agrifish) istungil. Istungil on päevakorras mitme Aadria mere liigi majandamiskava eelnõu esimene tutvustus ja arvamuste vahetus. Lisaks kohtub minister päeva jooksul Euroopa Komisjoni keskkonna-ja kalanduse voliniku Karmenu Vellaga, Euroopa Parlamendi liikme Elisabeth Köstingeriga, Saksamaa põllumajandusministri Christian Schmidtiga ning Hispaania põllumajandus-, kalandus- ja keskkonnaministri Isabel Garcia Tejerinaga.

Teisipäev, 7. märts

- Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb kell 14 algaval Riigikogu keskkonnakomisjoni istungil, kus tulevad arutlusele "Kliimapoliitika põhialused aastani 2050" visioonidokument ning pakendiseaduse muudatus, mis puudutab kilekottide tarbimise piiramist.

- Keskkonnaminister Marko Pomerants avab kell 15.30 Energia Avastuskeskuses mereprügi näituse. Tegu on interaktiivse rändnäitusega, mille eesmärk on suurendada teadlikkust plastiku reostusest meres. Näitus sai alguse Kopenhaagenist. Tallinnas on näitus kuni aprilli lõpuni.

Kolmapäev, 8. märts

- Algusega kell 10 toimub Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) perioodi 2009-2014 keskkonnaprogrammi "Integreeritud sise- ja mereveekogude korraldus" lõpuüritus, mille raames antakse ülevaate programmi rakendamisest ja ellu viidud projektidest. Programmi raames rahastati 13 projekti, mille tulemusel valmisid mh Eesti merestrateegia, riiklik kliimamuutuste mõjuga kohanemise arengukava, vee andmestiku töötlemise mudel ning paranes ruumiandmete kvaliteet ja kättesaadavus.

Neljapäev, 9. märts

- Eesti Loodusmuuseumis toimub Öökulli akadeemia vene keeles. Külas on bioloog Jekaterina Pesotski, kes viib kuulajad "Seiklusele ürgmere põhja". Akadeemias uuritakse, kuidas müstilised mereelukad elasid, kes olid esimesed organismid, kes maale ilmusid, ning kes elasid ürgmeredes 600 miljonit aastat tagasi. Vaatame ka seda, kust leiab Eestis meteoriidikraatreid ning millal need tekkisid. Lisaks loengule saab akadeemias vaadata mikroskoobi abil haruldasi mikrokivistisi. Loeng on seotud Eesti Loodusmuuseumi näitusega "Müstiline ürgmeri", mis on avatud järgmise aasta märtsini.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.