Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Märtsist ootavad PPA teenindused kodakondsuse taotlejat eelbroneeritud ajal (2017-02-28 08:50:59)


Alates 1. märtsist uueneb kodakondsuse taotluste esitamise kord Politsei- ja Piirivalveameti teenindustes ning nüüd tuleb kodakondsusega seotud toimingute jaoks aeg eelnevalt ette broneerida.

Märtsist tuleb inimesel, kes soovib esitada taotlust Eesti kodakondsuse saamiseks ja taastamiseks või kodakondsusest loobumiseks või vabastamiseks Politsei- ja Piirivalveameti teenindustes aeg eelnevalt ette broneerida. Jätkuvalt saab taotlusi esitada ka posti teel või digiallkirjastatult e-posti teel ning sellisel juhul ei ole vaja teenindusse pöörduda.

"Selliseid taotlusi esitavad inimesed elu jooksul harva ning reeglina planeeritakse siis teeninduse külastamine ka ette," ütles PPA arendusosakonna peaspetsialist Kaili Käärid. "Broneering muudab kliendi jaoks külastuse personaalsemaks, aga samuti ka kiiremaks ja sujuvamaks, kuna inimene ei pea ootama järjekorras ja meie töötaja võtab kliendi vastu just tema jaoks planeeritud ajal."

Käärid lisas, et uus süsteem pakub PPA-le võimaluse teeninduste töökorraldust nii päevade kui kellaaegade lõikes paremini planeerida ja vältida pikki ootejärjekordi.

Eelmisel aastal sai PPA kokku 1038 kodakondsuse taotlust, neist kõige rohkem Tallinna teenindustes - 544. Ida prefektuuris asuvates teenindustes esitati 203 taotlust, posti või e-posti teel saadeti 202 taotlust.

2016. aastal tehti PPA teeninduste külastamiseks erinevate toimingute tegemiseks keskmiselt 3125 broneeringut kuus. Broneeringuga külastajate keskmine ooteaeg teeninduses oli kaks minutit.

Sobiva aja teeninduse külastamiseks saab broneerida veebiaadressil https://broneering.politsei.ee/. Samuti saab vajadusel broneerida aja telefoni teel, helistades infotelefonil 612 3000. Lisainfot kodakondsusega seotud küsimuste kohta saab Politsei- ja Piirivalveameti kodulehelt www.politsei.ee,kirjutades e-posti aadressile info@politsei.ee või helistades infotelefonile 612 3000, mis töötab iga päev kell 8-19.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 28.02.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.