Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 9. nädala eelinfo (2017-02-27 11:50:04)

Esmaspäev, 27. veebruar

· kell 10.00 toimub Viljandis Põllumajandusameti saalis seemnemajanduse arengukava seminar.

· kell 14 on maaeluminister Tarmo Tamme juures tutvumisvisiidil USA suursaadik James Desmond Melville Jr.

· kell 16 kohtub maaeluminister Tarmo Tamm Gruusia suursaadik Tea Akhvledianiga.

Teisipäev, 28. veebruar

· Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda kohtub Tallinnas Austria ja Bulgaaria peaveterinaararstidega. Kohtumisel on kõne all Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise ja eesistumistrio ühised prioriteedid.

Kolmapäev, 1. märts

· Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai esineb ettekandega Eesti Maaülikooli korraldataval konverentsil "Terve loom ja tervislik toit 2017".

· kell 10 toimub Pärnus Eesti maaelu arengukava 2014-2020 mahepõllumajanduse pikaajalise teadmussiirde programmi raames korraldatav infopäev "Muudatused raamatupidamises ja maksunduses 2017". Koolitust korraldab Pärnumaa Talupidajate Nõuandekeskus OÜ.

· Veterinaar- ja Toiduameti loomakaitse büroo juhataja Tarmo Serva osaleb 1.-3. märtsini Ukrainas rahvusvahelisel piimakongressil, kus esineb ettekandega Eesti kogemustest sigade Aafrika katkuga võitlemisel.

Neljapäev, 2. märts

· kell 14.30 toimub Maaeluministeeriumi kollases saalis Euroopa Liidu teavitus- ja müügiedendusmeetme infotund. Meedet tutvustab ja küsimustele vastab Luksemburgis asuva Tarbija-, Tervise-, Põllumajandus- ja Toiduküsimuste Rakendusameti (CHAFEA) esindaja Eduardo Heras.

· kell 10 toimub Paides Eesti maaelu arengukava 2014-2020 mahepõllumajanduse pikaajalise teadmussiirde programmi raames korraldatav infopäev "Liblikõieliste (hernes ja uba) agrotehnika ning taimekaitse".

· kell 11 toimub Tartus Eesti maaelu arengukava 2014-2020 mahepõllumajanduse pikaajalise teadmussiirde programmi raames korraldatav infopäev "Põllumajandustoodete ja toiduainete kvaliteedikavad ning Euroopa Liidu geograafilised tähised". Koolitust korraldab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.

Reede, 3. märts

· põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osaleb Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni istungil.

Allikas: Maaeluministeeriumi 27.02.2017 eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.