Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-02-17 18:01:50)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 91 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas avaliku korra raske rikkumine, 44 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust (kümme eluruumidest). Seitsmes liiklusõnnetuses sai vigastada kaheksa inimest. Tabati kolm alkoholijoobes juhti. Registreeriti 242 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

16. veebruaril teatati, et Kesklinnas Luha tänaval lõi 56-aastane alkoholi tarvitanud mees 54-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Kiirabi toimetas katkise kulmuga naise haiglasse õmblema ning politseinikud pidasid mehe kinni.

16. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval põhjustas 48-aastane mees 35-aastasele mehele ja 36-aastasele naisele valu.

16. veebruaril teatati, et Lasnamäel Katleri tänaval asuvas korteris toimunud ühise alkoholi manustamise käigus lõi 66-aastane mees terava esemega 30-aastast meest. Kergelt vigastatud mees toimetati haiglasse kontrolli ning politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

Vargused

16. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval asuvast korterist varastati ehteid. Esialgne kahju on 3650 eurot.

16. veebruaril teatati, et Kesklinnas Laial tänaval asuvast hotelli numbritoast varastati reisikohver, kus oli sülearvuti. Esialgne kahju on 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 15. veebruari varastati Luunja vallas Lohkva külas Mardi tee ehitusjärgus eramust niiskusimur. Kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. veebruari pealelõunal teatas 21-aastane naine, et Võru linnas Vabaduse tänava korteris tungis talle tüli käigus kallale endine elukaaslane. Naine viga ei saanud. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei.

Juhtum piiril

16. veebruaril kell 05.00 tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis riiki sisenemine 37-aastasel Tadžikistani kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Isikule väljastatud Leedu Vabariigi Schengeni viisa tunnistati kehtetuks ning ta saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

16. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Katse tänaval asuvast korterist varastati mobiiltelefon Sony ja kullast kõrvarõngad. Kahju on 340 eurot.

Juhtum piiril

16. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1972. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikule oli kohaldatud keeld Schengeni territooriumil viibida. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
17. veebruaril südaöö paiku löödi Koeru vallas korteris omavahelise tüli käigus 25-aastast naist. Kahtlustatavana peeti kinni 33-aastane mees.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
17. veebruaril südaöö paiku löödi Lihulas Lasteaia tänaval korteris 35-aastast meest.

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine
16. veebruaril kella 21 ajal löödi Rapla vallas Purila külas kortermaja ees 23-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 44-aastane mees.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 17.02.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.