Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Infotunnis oli kõne all Sisekaitseakadeemia üleviimine Narva (2017-02-16 09:33:57)


Riigikogu infotunnis vastas peaminister Jüri Ratas Hanno Pevkuri esitatud küsimusele Sisekaitseakadeemia Narva üleviimise kohta.

Hanno Pevkur tõi välja, et mitmed osapooled on asunud seisukohale, et Sisekaitseakadeemia üleviimine Narva pole mõistlik. Ta soovis teada saada, mida arvab üleviimise plaanidest peaminister.

Jüri Ratase hinnangul on riigi tugevam kohalolek erinevates maakondades, ka Ida-Virumaal, väga õige suund ja ta toetab seda.

Peaministri sõnul on siseminister nii talle kui ka valitsusele esitanud Sisekaitseakadeemia õppekomplekside asukohtade osas mitu alternatiivi.

Ratas ütles, et tema lõplik seisukoht tugineb tõsisel analüüsil, mida praegu ka tehakse. Ta märkis, et analüüs peab koosnema kolmest komponendist, milleks on majandamiskulud, julgeolekuküsimused ja õppekvaliteet. Peaministri jaoks on õppekvaliteet vahest üks olulisemaid, sest see ei tohiks kindlasti langeda.

Peaminister kinnitas, et Sisekaitseakadeemiat ei suleta, ka mitte ajutiselt.

Peaminister vastas veel Andres Herkeli esitatud küsimusele opositsiooni ettepanekute arvestamise kohta ja Jüri Adamsi küsimusele Eesti maakondade likvideerimise kavatsuse kohta.

Siseminister Andres Anvelt vastas Martin Helme küsimusele siseministeeriumi kohtuvaidluste kohta ning Henn Põlluaasa küsimusele Murastes asuva politsei- ja piirivalvekolledži edasise staatuse kohta.

Sotsiaalkaitseminister Kaia Iva vastas Monika Haukanõmme küsimusele erihoolekandeteenuste pakkumise ja arendamise kohta ning Liina Kersna küsimusele rehabilitatsiooniteenuse osutamise kohta.

Infotunni stenogramm

Riigikogu istungite videosalvestisi saab vaadata https://www.youtube.com/riigikogu

(NB! Salvestis jõuab veebi viivitusega).

Allikas: Riigikogu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.